mixte

Zelfstudie met TELL ME MORE®

Voor haar e-learningprogramma maakt Talen Twente online gebruik van het studiepakket TELL ME MORE®, waarmee u eenvoudig en doelgericht een taal leert. TELL ME MORE® bevat een grote variatie aan taaloefeningen die kunnen worden gepersonaliseerd, zodat u het programma geheel kunt afstemmen op uw eigen leerdoelen. Met TELL ME MORE® haalt u het maximale rendement uit uw taaltraining.

Het grote voordeel van online een taal leren is dat u het programma kunt doen op het moment en de plek die u het beste uitkomen. Maar dat betekent niet dat u er alleen voor staat. Tijdens de training wordt u begeleid door één van onze ervaren en deskundige taaltrainers, die u coachen en ondersteunen. Daarnaast ontvangen u en de trainer tussentijds gedetailleerde rapporten over de vorderingen die u boekt tijdens de taaltraining.

TELL ME MORE® kan zeer goed als zelfstudieprogramma worden gebruikt. Het begeleidingsprogramma bij deze trainingsvorm omvat:

Wat u nodig heeft voor TELL ME MORE®

Voor TELL ME MORE® is een pc met ten minste Windows 98, 128 MbRam, een geluidskaart en een CD-ROM speler vereist. Daarnaast heeft u een internetaansluiting en een emailfaciliteit nodig. De licentie en de headset ontvangt u van Talen Twente. Uiteraard is installatie van de programmatuur op een bedrijfsintranet ook mogelijk. Wij informeren u graag over de technische details hiervan.

De licentie

Klik hier om informatie aan te vragen of neem contact op met één van onze medewerkers.