clients
Stuur mij het informatiepakket!
Aanhef:
Voornaam
Achternaam
Bedrijf
E-mail
Telefoon:
Taal:
Vestiging:
Hoe heeft u ons gevonden?:

Selecteer uw interesse(s)
Incompany Taaltraining
Individuele Taaltraining
Open Groepstraining
Staatsexamen NT 2
E-learning
Tekst en vertaling
Taaltesten
Amsterdam 020- 4160788
Arnhem 026- 3612843
Eindhoven 040- 7200960
Enschede 053- 4317842
Papendrecht 078- 6449770
Rijswijk 070- 3992471
Zeist 030- 2677700
Tekst & Vertaling 078- 6449760

 

Talen Twente- Professioneel, Praktisch en Persoonlijk

“Het voordeel van de resultaatgerichte aanpak en persoonlijke begeleiding van Talen Twente is dat ik het geleerde direct in de praktijk kan gebruiken. Dus al heel snel boekte ik meer succes bij mijn klanten!”
William van der Veen, Optelecom-NKF b.v.


Zaken doen in het buitenland is mensenwerk. Succes hangt vaak af van goede communicatie. Hoe doe je dat? Simpel: door de taal te spreken van uw zakenpartner. Talen Twente biedt taaltrainingen waarmee u in alle taalgebieden - van Arabisch tot Zweeds – uit de voeten kan. Met onze professionele trainers leert u een taal op een praktische manier: gericht op úw sector. Wat u ’s ochtends heeft geleerd, brengt u ’s middags al in de praktijk.

Een andere taal betekent vaak ook een andere manier van denken. Elke taal kent zijn eigen omgangsvormen: wanneer u die goed kent, wordt zaken doen een stuk gemakkelijker. Bij Talen Twente leert u daarom naast de taal óók de cultuur van een land kennen. U krijgt bij ons dus niet alleen de techniek, maar ook de handleiding. Want dat is in úw zakelijke belang.

Wij bieden u een breed pakket aan trainingen: individueel, per groep, in-company, bij u thuis of in het buitenland. In nauw overleg wordt voor u persoonlijk of uw organisatie een training op maat samengesteld.

Biedt uw agenda weinig ruimte voor vaste trainingsdagen? Maak dan gebruik van ons talenaanbod via e-learning. Talen Twente is hier in gespecialiseerd en biedt diverse trajecten aan om via internet taalvaardigheid te trainen. U kunt ook kiezen voor blended learning, de ideale mix van face-to-face sessies en online training.

Talen Twente heeft al veertig jaar ervaring in taal- en cultuurtrainingen. Wij werken volgens een vaste methode: tijdens een intakegesprek maken wij een assessment van uw taalniveau. Zonodig nemen wij een talentest af. Interesse? Neem contact met ons op of met één van de vijf landelijke kantoren van ons zusterbedrijf Elycio Talen.

 

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten zijn de ‘Algemene voorwaarden Talen Twente’ van toepassing.