clients
Stuur mij het informatiepakket!
Aanhef:
Voornaam
Achternaam
Bedrijf
E-mail
Telefoon:
Taal:
Vestiging:
Hoe heeft u ons gevonden?:

Selecteer uw interesse(s)
Incompany Taaltraining
Individuele Taaltraining
Open Groepstraining
Staatsexamen NT 2
E-learning
Tekst en vertaling
Taaltesten
Amsterdam 020- 4160788
Arnhem 026- 3612843
Eindhoven 040- 7200960
Enschede 053- 4317842
Papendrecht 078- 6449770
Rijswijk 070- 3992471
Zeist 030- 2677700
Tekst & Vertaling 078- 6449760

 

Onze methode

“De combinatie van professionalisme en gezelligheid: dat is wat me het meest opvalt bij Talen Twente. Het intakegesprek en de administratieve afhandeling lopen vlekkeloos en ik word door iedereen steeds hartelijk te woord gestaan. De één-op-één training Redactie & Communicatie is ronduit ‘klasse’. Mijn trainer liet me zelf ontdekken waaraan ik nog moet werken, waardoor de lesstof beter blijft hangen. Door de uitstekende begeleiding ben ik verder gekomen als schrijfster. En de informele sfeer maakt de lessen alleen maar beter.”
Sandra Gyles, Galaxit

Een taaltraining bij Talen Twente wordt altijd voorafgegaan door een vaste en resultaatgerichte intakeprocedure en trainingsopbouw. Na een uitgebreide mondelinge en schriftelijke test van het startniveau van de deelnemers worden verschillende stappen doorlopen, die zijn gericht op een effectieve ontwikkeling van uw taalvaardigheid.

  1. Gedegen inventarisatie van uw leerdoelen, wensen en mogelijkheden
  2. Samenstelling van een leerplan op maat in nauw overleg
  3. Gestructureerde en resultaatgerichte aanpak van de training
  4. Afstemming van studiemateriaal en werkvormen op de dagelijkse praktijk
  5. Tussentijdse evaluaties voor optimale afstemming
  6. Eindrapportage en advies voor verdere taalverwerving

Veel klanten roemen de afstemming van de training op hun specifieke wensen, zoals het doorvragen naar de functie van de deelnemers en waarvoor het geleerde gebruikt zal worden. Ook zijn er veel complimenten voor de manier waarop de Talen Twente trainers zich vooraf verdiepen in de sector van de klant en voor hun kennis van technische termen en jargon.

Veel referenten prijzen ook de organisatie en administratie van de trainingen bij Talen Twente. Medewerkers zijn altijd goed bereikbaar en stellen zich flexibel op. Deelnemers kunnen vaak binnen een week starten met een training. Afspraken worden goed nagekomen en rekeningen worden altijd conform offerte ingediend. Heeft u interesse in een training? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten zijn de ‘Algemene voorwaarden Talen Twente’ van toepassing.