?> Over de trainers in dienst van Talen Twente
clients
Stuur mij het informatiepakket!
Aanhef:
Voornaam
Achternaam
Bedrijf
E-mail
Telefoon:
Taal:
Vestiging:
Hoe heeft u ons gevonden?:

Selecteer uw interesse(s)
Incompany Taaltraining
Individuele Taaltraining
Open Groepstraining
Staatsexamen NT 2
E-learning
Tekst en vertaling
Taaltesten

Onze Trainers

“Helaas is het niet mogelijk om op het evaluatieformulier ‘zeer goed’ aan te kruisen. Anders was dit zeker van toepassing op de trainer van Talen Twente. Ik heb de maandagavonden niet ervaren als een cursus, maar een bijeenkomst waarbij iemand zijn kennis en ervaring met ons wilde delen. Ik vind het dan ook jammer dat het alweer voorbij is. Bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan.”
John Otten, Scania ZwolleTalen Twente beschikt over zo’n 250 trainers die taal- en cultuurlessen geven aan een breed scala van bedrijven en instellingen. Al onze trainers en vertalers zijn native speakers. Zij kennen de zakelijke cultuur van hun vaderland van binnenuit of zijn gespecialiseerd in specifieke sectoren als financiën, marketing of techniek.

Respondenten op klanttevredenheidsonderzoeken zijn zeer positief over onze trainers. Ze worden vooral geprezen vanwege hun kennis van het vakgebied van de deelnemers, waardoor ze veel praktijkvoorbeelden kunnen geven. Een ander veel genoemd pluspunt is de goede feedback die trainers geven aan deelnemers.

Talen Twente zorgt er altijd voor dat iedere klant wordt gekoppeld aan de juiste trainer, of het nu gaat om groepen of om individuele deelnemers. Ook werken wij met vaste contactpersonen, die door hun professionaliteit optimaal kunnen inspelen op uw wensen en behoeften.

Trainer worden bij Elycio Talen?

Professionele ervaren trainers die hun moedertaal doceren en die op een efficiënte en effectieve wijze deelnemers kunnen leren communiceren in hun taal en cultuur, nodigen wij van harte uit bij ons te solliciteren. Aantoonbare ervaring met het geven van professionele taaltrainingen aan volwassenen is een vereiste.
Op dit moment zijn wij voor een of meerdere opdrachtgevers specifiek op zoek naar de volgende ervaren freelance taaldocenten:

Wij geven de voorkeur aan mensen met een opleiding op HBO of WO niveau, woonachtig in Overijssel en in het bezit van rijbewijs en auto.
Werkzaamheden worden verricht op freelance basis bij Elycio Talen of bij de opdrachtgever.
Direct solliciteren? Klik hier