clients
Stuur mij het informatiepakket!
Aanhef:
Voornaam
Achternaam
Bedrijf
E-mail
Telefoon:
Taal:
Vestiging:
Hoe heeft u ons gevonden?:

Selecteer uw interesse(s)
Incompany Taaltraining
Individuele Taaltraining
Open Groepstraining
Staatsexamen NT 2
E-learning
Tekst en vertaling
Taaltesten
Amsterdam 020- 4160788
Arnhem 026- 3612843
Eindhoven 040- 7200960
Enschede 053- 4317842
Papendrecht 078- 6449770
Rijswijk 070- 3992471
Zeist 030- 2677700
Tekst & Vertaling 078- 6449760

 

GENORMEERDE ON-LINE TAALTEST VOOR ASSESSMENT EN NIVEAUMETING

Genormeerde taaltest voor objectieve meting van uw taalvaardigheid

Talen Twente biedt nu een genormeerde on-line taaltest. Hiermee kunt u zeer nauwkeurig het niveau van algemene taalvaardigheid van uzelf of uw (toekomstige) medewerkers toetsen. De prestaties in de test worden beoordeeld op basis van de criteria van het Schema Taalvaardigheid van de Raad van Europa en standaards als TOEIC en TOEFL. De test is geschikt voor alle niveaus, van beginners tot native speakers. U ziet direct na afloop van de test de einduitslag.

Adaptieve test voor Duits, Engels, Frans en Spaans

De test, die ongeveer 90 minuten in beslag neemt, omvat 180 verschillende meerkeuzevragen op basis van beeld- en geluidsfragmenten en teksten. De vragen moeten deels ook binnen een bepaalde tijd worden beantwoord. De test is volledig adaptief, dat wil zeggen dat de moeilijkheidsgraad toeneemt naarmate meer vragen goed worden beantwoord.

De Talen Twente taaltest kan worden uitgevoerd op elke locatie waar de beschikking is over een PC met internettoegang en speakers of koptelefoon. Uiteraard geniet het de voorkeur te test te doen op een rustige plaats, waar u zich volledig kunt concentreren.

Hoe werkt het?

Testresultaten

Na afloop van de test krijgt u onmiddellijk uw genormeerde score te zien op basis van de criteria van het Schema Taalvaardigheid. Desgewenst kan de testuitslag ook worden vermeld op een door Talen Twente afgegeven certificaat.

Hoe bestelt u test en toegangscode?

De kosten per test bedragen € 85,-, inclusief BTW. Bestellen van de test kan bij elke vestiging van Talen Twente of via info@talentwente.nl. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u per omgaande uw unieke toegangscode.

Technische vereisten

Om de test te kunnen uitvoeren heeft u nodig: een PC of laptop uitgerust met internettoegang, Windows 98 of hoger; Internet Explorer 5 of hoger; Flash Player 6.0 of hoger (deze wordt eventueel geladen, uw computer moet dit toelaten), luidsprekers of een koptelefoon.

 

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten zijn de ‘Algemene voorwaarden Talen Twente’ van toepassing.