clients
Stuur mij het informatiepakket!
Aanhef:
Voornaam
Achternaam
Bedrijf
E-mail
Telefoon:
Taal:
Vestiging:
Hoe heeft u ons gevonden?:

Selecteer uw interesse(s)
Incompany Taaltraining
Individuele Taaltraining
Open Groepstraining
Staatsexamen NT 2
E-learning
Tekst en vertaling
Taaltesten
Amsterdam 020- 4160788
Arnhem 026- 3612843
Eindhoven 040- 7200960
Enschede 053- 4317842
Papendrecht 078- 6449770
Rijswijk 070- 3992471
Zeist 030- 2677700
Tekst & Vertaling 078- 6449760

 

Taaltrainingen voor groepen (zakelijk)

Data en prijzen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Chinees

U wilt makkelijker kunnen communiceren met uw zakelijke relaties in het buitenland? Dan is deze training u op het lijf geschreven. Regelmatig verzorgt Talen Twente groepstrainingen in de talen Duits, Engels, Frans, Spaans en Chinees voor beginners en meer gevorderden. De inhoud van deze trainingen sluit nauw aan op de eisen die de huidige tijd stelt aan communicatieve vaardigheden en is bedoeld voor iedereen die regelmatig persoonlijke of zakelijke contacten met het buitenland onderhoudt.

Gericht op de dagelijkse zakelijke praktijk

Bij deze praktijkgerichte groepstrainingen ligt het accent op het verbeteren van uw spreek- en luistervaardigheid. U wordt betrokken in rollenspellen, dialogen en groepsdiscussies, die uw zelfvertrouwen bevorderen, uw woordenschat vergroten en uw inzicht in de grammaticale structuren verbeteren. Het handig gebruik van de taal in de dagelijkse praktijk prevaleert daarbij boven een diepgaande kennis van de grammatica.

Het rendement van de training is uiteraard mede afhankelijk van uw eigen motivatie, leertempo en aanwezigheid. Huiswerktaken en zelfstudie verhogen de effectiviteit van de training.

Trainers zijn native speakers

Onze trainers zijn bevoegde native of near-native speakers, die de deelnemers een goede taalvaardigheid bijbrengen en ze daarnaast introduceren in de zakelijke cultuur van de gebieden waar de taal wordt gesproken.

Planning

De trainingen duren in principe 10 weken, met iedere week één lesavond van 2 uur. Desgewenst kunnen ook andere tijden worden overeengekomen (ook overdag).

Kleine groepen voor maximaal rendement

Er wordt gewerkt in kleine groepen van vijf tot maximaal negen deelnemers van gelijkwaardig niveau. De groepen worden samengesteld aan de hand van een intake. Het werken in kleine groepen garandeert voldoende persoonlijke aandacht voor elke deelnemer. De relatief korte duur van de trainingen heeft als voordeel dat u uw agenda hierop kunt afstemmen en daardoor geen bijeenkomst hoeft te missen.

Niveaus

Er worden trainingen verzorgd voor beginners, halfgevorderden en gevorderden. Aan de hand van een intakegesprek, eventueel aangevuld met een schiftelijke test, bepalen wij uw niveau en de groepsindeling.

Verklaring van deelname

Het regelmatig bijwonen van de bijeenkomsten geeft na afloop van de training recht op een verklaring van deelname. Desgewenst kan aansluitend aan de training een eindtest worden afgelegd. Het behaalde niveau wordt vermeld op de verklaring.

Inschrijven

Inschrijven voor een groepstraining kan telefonisch, via onze website of door middel van ons inschrijfformulier. Na ontvangst van uw (voorlopige) aanmelding nemen wij contact met u op voor een intake. Daarbij bepalen wij onder andere uw huidige niveau van taalvaardigheid.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.