clients
Stuur mij het informatiepakket!
Aanhef:
Voornaam
Achternaam
Bedrijf
E-mail
Telefoon:
Taal:
Vestiging:
Hoe heeft u ons gevonden?:

Selecteer uw interesse(s)
Incompany Taaltraining
Individuele Taaltraining
Open Groepstraining
Staatsexamen NT 2
E-learning
Tekst en vertaling
Taaltesten
Amsterdam 020- 4160788
Arnhem 026- 3612843
Eindhoven 040- 7200960
Enschede 053- 4317842
Papendrecht 078- 6449770
Rijswijk 070- 3992471
Zeist 030- 2677700
Tekst & Vertaling 078- 6449760

 

Taaltrainingen voor groepen

Data en prijzen

Makkelijker internationaal contacten leggen

U wilt makkelijker kunnen communiceren met uw zakelijke relaties in het buitenland? Dan is deze training u op het lijf geschreven.

Regelmatig verzorgt Talen Twente groepstrainingen in de talen Duits, Engels, Spaans, Frans, Nederlands en Italiaans voor zowel beginners, als meer gevorderden. De inhoud van deze trainingen sluit nauw aan op de eisen die de huidige tijd stelt aan communicatieve vaardigheden en is bedoeld voor iedereen die regelmatig persoonlijke of zakelijke contacten met het buitenland onderhoudt.

Gericht op de dagelijkse, zakelijke praktijk

Bij deze praktijkgerichte groepstrainingen ligt het accent op het verbeteren van uw spreek- en luistervaardigheid. U wordt betrokken in rollenspelen, dialogen en groepsdiscussies, die uw zelfvertrouwen bevorderen, uw woordenschat vergroten en uw inzicht in de grammaticale structuren verbeteren. Het handig gebruik van de taal in de dagelijkse praktijk prevaleert daarbij boven een diepgaande kennis van de grammatica.

Het rendement van de training is uiteraard mede afhankelijk van uw eigen motivatie, leertempo en aanwezigheid. Huiswerk en zelfstudie verhogen de effectiviteit van de training.

Trainers zijn native speakers

Onze trainers zijn bevoegde native of near-native speakers, die de deelnemers een goede taalvaardigheid bijbrengen en ze daarnaast introduceren in de zakelijke cultuur van de gebieden waar de taal gesproken wordt.

Planning en locatie

De zakelijke trainingen duren in principe 10 weken, met iedere week één lesavond van twee uur. De conversatietrainingen duren 15 weken, met iedere week één lesavond van 1,5 uur. Ze vinden plaats op onze vaste locatie in Enschede.

Kleine groepen voor maximaal rendement

Er wordt gewerkt in kleine groepen van vier tot maximaal tien deelnemers van gelijkwaardig niveau. Het werken in kleine groepen garandeert voldoende persoonlijke aandacht voor elke deelnemer. De relatief korte duur van de trainingen heeft als voordeel dat u uw agenda hierop kunt afstemmen en daardoor geen les hoeft te missen.

Certificaat van deelname

Het regelmatig bijwonen van de bijeenkomsten geeft na afloop van de training recht op een certificaat. Desgewenst kan aansluitend aan de training een eindtest worden afgelegd. Het behaalde niveau wordt vermeld op het certificaat.

Genormeerde taaltest met diploma

Voor verschillende talen, waaronder Engels, kan na afsluiting van de training ook worden deelgenomen aan verschillende genormeerde taaltesten. Deze testen, waaronder de internationaal erkende BULATS test, die is ontwikkeld door de University of Cambridge, geven recht op een diploma met niveauvermelding conform het Taalvaardigheidsschema van de Raad van Europa.

Kijk in het menu Trainingen hierboven voor het programma-aanbod en voor meer informatie over de kennismakingsavonden die Talen Twente met enige regelmaat organiseert. U kunt ook contact opnemen met één van onze medewerkers.

'Op alle aanbiedingen en overeenkomsten zijn de ‘Algemene voorwaarden Talen Twente’ van toepassing. '