clients
Stuur mij het informatiepakket!
Aanhef:
Voornaam
Achternaam
Bedrijf
E-mail
Telefoon:
Taal:
Vestiging:
Hoe heeft u ons gevonden?:

Selecteer uw interesse(s)
Incompany Taaltraining
Individuele Taaltraining
Open Groepstraining
Staatsexamen NT 2
E-learning
Tekst en vertaling
Taaltesten
Amsterdam 020- 4160788
Arnhem 026- 3612843
Eindhoven 040- 7200960
Enschede 053- 4317842
Papendrecht 078- 6449770
Rijswijk 070- 3992471
Zeist 030- 2677700
Tekst & Vertaling 078- 6449760

 

Incompany taaltrainingen

Talen Twente is gespecialiseerd in het verzorgen van taaltrainingen voor bedrijven en organisaties. Van een beginnerstraining "Duits voor de werkvloer" tot een hooggespecialiseerde training "Engels voor fiscaal-juristen". De groepsgrootte is maximaal 8 personen, waardoor iedere deelnemer verzekerd is van de volle aandacht van onze professionele taaltrainers. Het trainingsprogramma wordt in overleg met u volledig afgestemd op de wensen, behoeften en leerdoelen van uw organisatie.

De trainingen worden verzorgd in alle gangbare talen. Uiteraard behoort ook Nederlands tot het aanbod (zowel voor trainingen "Nederlands als tweede taal" als voor bijvoorbeeld "Schriftelijk Rapporteren").

Resultaatgerichte aanpak

De Talen Twente Methode realiseert uw leerdoelen via een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak van de te leren taal. Het programma wordt volledig afgestemd op de wensen, behoeften en (leer)doelen van uw organisatie.
Terug naar begin pagina

Uitgebreide analyse en intake

Tijdens een uitgebreide intake inventariseren wij samen met u de zakelijke situaties waarin de te trainen taal wordt gebruikt, de hiervoor benodigde vaardigheden en de verdere leerdoelen. De deelnemers worden mondeling en schriftelijk getest op hun bestaande kennis.
Terug naar begin pagina

Leerplan op maat

Op basis van de testresultaten worden deelnemers ingedeeld in groepen van gelijkwaardig niveau. Per groep wordt door de betrokken trainer een leerplan op maat opgesteld. Dit leerplan beschrijft de gestelde doelen en geeft aan op welke wijze deze doelen efficiënt en effectief zullen worden gerealiseerd. Daarnaast worden programma, de opdrachten en het voorbeeldmateriaal zoveel mogelijk afgestemd op de situatie van uw organisatie.
Terug naar begin pagina

Actieve participatie alle deelnemers

De training vindt plaats in kleine groepen. In de trainingsopbouw wordt, naast directe kennisoverdracht, ruim tijd ingepland voor werkvormen als rollenspel en groepsdiscussie, die voortdurende actieve participatie van de deelnemers vereisen en aldus het zelfvertrouwen in de toepassing van de nieuwe taal bevorderen. Tijdens de trainingen is de te leren taal uiteraard zoveel mogelijk de gesproken taal.
Terug naar begin pagina

Praktijkgericht

De praktische toepasbaarheid van het geleerde in de eigen werkomgeving staat centraal in onze trainingen. Daartoe worden studiemateriaal, werkvormen en terminologie zorgvuldig afgestemd op de het niveau van de groep en de zakelijke situatie waarin de doeltaal wordt gebruikt. Zodat uw medewerkers het geleerde onmiddellijk kunnen toepassen in hun dagelijkse praktijk.

Tussentijds kunnen deelnemers gebruik maken van onze telecoaching-diensten: vragen over bijvoorbeeld specifieke vakterminologie kunnen per telefoon of e-mail worden voorgelegd aan de trainer (voor complete vertalingen kunt u overigens een beroep doen op ons vertaalbureau).
Terug naar begin pagina

Versterken professionele vaardigheden

Desgewenst kunnen de trainingen worden uitgebreid met specifieke modules voor het versterken van de professionele vaardigheden van u en uw medewerkers. Bijvoorbeeld 'Presentation Skills' of 'Métodos de negociación'.
Terug naar begin pagina

Examen en evaluatie

Op verzoek kunnen de in-company trainingen kunnen worden afgesloten met een examen. In ieder geval ontvangt u aan het einde van de training een afsluitende rapportage, waarin de door de deelnemers behaalde resultaten worden beschreven en waarom is vastgelegd in hoeverre de oorspronkelijk gestelde leerdoelen zijn gerealiseerd.
Terug naar begin pagina

Planning

De frequenties en tijden (overdag of tijdens de avond-uren) van de trainingen kunnen volledig in overleg met de opdrachtgever worden vastgesteld.
Terug naar begin pagina

Tarieven

Wij willen onze kwaliteiten en capaciteiten graag inzetten voor het behalen van een optimaal resultaat voor u en uw medewerkers. Omdat we maatwerk bieden, maken wij graag een vrijblijvende aanbieding voor u op basis van een gedegen inventarisatie van uw wensen en behoeften. Neem daarvoor contact op met één van onze medewerkers.