clients
Stuur mij het informatiepakket!
Aanhef:
Voornaam
Achternaam
Bedrijf
E-mail
Telefoon:
Taal:
Vestiging:
Hoe heeft u ons gevonden?:

Selecteer uw interesse(s)
Incompany Taaltraining
Individuele Taaltraining
Open Groepstraining
Staatsexamen NT 2
E-learning
Tekst en vertaling
Taaltesten
Amsterdam 020- 4160788
Arnhem 026- 3612843
Eindhoven 040- 7200960
Enschede 053- 4317842
Papendrecht 078- 6449770
Rijswijk 070- 3992471
Zeist 030- 2677700
Tekst & Vertaling 078- 6449760

 

Privétrainingen Nederlands

Deze trainingsvorm is speciaal bestemd voor:

Hieronder vindt u uitgebreide informatie over onder andere de werkwijze, de planning en de intake.

Resultaatgerichte aanpak
Uitgebreide analyse
Individueel leerplan
Training op maat met uw persoonlijke trainer
Persoonlijk, praktijkgericht en rendabel
Planning
Vrijblijvende intake
Inlichtingen

Resultaatgerichte aanpak
De Talen Twente Methode realiseert uw leerdoelen via een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak. In samenwerking met uw persoonlijke trainer wordt het trainingsprogramma volledig afgestemd op uw individuele wensen, behoeften en mogelijkheden.

Terug naar begin pagina

Uitgebreide analyse
Tijdens een uitgebreide intake inventariseren wij samen met u de (zakelijke) situaties waarin u het Nederlands wilt gaan gebruiken, de hiervoor benodigde vaardigheden en uw verdere leerdoelen. Aan de hand van verschillende testen bepalen we uw startniveau.

Terug naar begin pagina

Individueel leerplan
Op basis van de intake wordt voor u een individueel en didactisch verantwoord leerplan opgesteld, dat nauwkeurig is afgestemd op uw specifieke situatie, uw doelen, wensen en mogelijkheden.

Terug naar begin pagina

Training op maat met uw persoonlijke trainer
Uw taalvaardigheid wordt vervolgens opgebouwd in een vrijwel ononderbroken geconcentreerd samenspel tussen u en uw persoonlijke professionele taaltrainer. Met deze intensieve, resultaatgerichte methode bent u in korte tijd in staat adequaat in het Nederlands te communiceren.

De trainer kiest werkvormen die aansluiten op uw wensen en mogelijkheden, zodat u op efficiënte en effectieve wijze uw vaardigheid in spreken, luisteren, lezen en schrijven kunt ontwikkelen. Het gebruikte studiemateriaal wordt zorgvuldig afgestemd op uw zakelijke situatie.

Terug naar begin pagina

Persoonlijk, praktijkgericht en rendabel
De individuele sessies met uw trainer kunnen worden aangevuld en afgewisseld met zelfstudie met behulp van audiovisuele hulpmiddelen en computerondersteunde oefenprogramma's. Ook kunt u tussentijds gebruik maken van onze telecoaching-diensten: vragen over bijvoorbeeld specifieke vakterminologie kunt u per telefoon of e-mail voorleggen aan uw trainer (voor complete vertalingen kunt u overigens een beroep doen op ons vertaalbureau).

Terug naar begin pagina

Planning
De planning van de individuele taaltrainingen wordt in overleg met u afgestemd op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Van zeer intensieve trainingen, de gehele dag gedurende één of meer weken, met één of twee trainers en zelfstudie in het practicum. Tot trainingen die bestaan uit één of twee dagdelen per week, overdag of in de avonduren. Geheel volgens uw behoefte, maar altijd met de uitmuntende Talen Twente-kwaliteit.

Terug naar begin pagina

Vrijblijvende intake
Heeft u interesse in een training, dan nodigen wij u graag uit voor een intakegesprek. In dit gesprek inventariseert de trainer met u de aspecten die van belang zijn voor het verzorgen van een 'op maat gesneden' training:

Op basis van de gegevens die bij het intakegesprek worden verkregen - eventueel aangevuld met een schriftelijke test - bepaalt de trainer op welke wijze u uw leerdoelen op de meest effectieve wijze kunt realiseren.

Terug naar begin pagina

Inlichtingen
Voor een vrijblijvende intake of voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers of vul het on-ine formulier in.

Terug naar begin pagina

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten zijn de ‘Algemene voorwaarden Talen Twente’ van toepassing.