clients
Stuur mij het informatiepakket!
Aanhef:
Voornaam
Achternaam
Bedrijf
E-mail
Telefoon:
Taal:
Vestiging:
Hoe heeft u ons gevonden?:

Selecteer uw interesse(s)
Incompany Taaltraining
Individuele Taaltraining
Open Groepstraining
Staatsexamen NT 2
E-learning
Tekst en vertaling
Taaltesten
Amsterdam 020- 4160788
Arnhem 026- 3612843
Eindhoven 040- 7200960
Enschede 053- 4317842
Papendrecht 078- 6449770
Rijswijk 070- 3992471
Zeist 030- 2677700
Tekst & Vertaling 078- 6449760

 

Trainingen effectief en resultaatgericht schrijven

Begrijpt uw doelgroep de brieven en documenten van uw organisatie? Overtuigt uw rapport uw collega's? Leiden uw nota's tot de gewenste beleidsaanpassingen?

Een goede tekst is "klantvriendelijk" geformuleerd, overtuigt de lezer van uw visie en zet aan tot actie. In deze training oefent u onder ervaren en deskundige leiding uw teksten duidelijk te formuleren in verzorgd Nederlands. Een goede indeling van uw brieven en rapporten, met heldere zinnen en begrijpelijke conclusies.

Desgewenst verzorgen wij voor u ook het ontwikkelen en implementeren van een "schrijfstijl" voor uw documenten, inclusief spelregels en voorbeeldteksten.

Doel van de training
Voor wie is deze training bestemd?
Hoe werken wij?
Planning
Inlichtingen


Doel van de training

Elk trainingstraject is uniek, maar het doel is altijd: de kwaliteit van uw teksten moet beter. Na deze training:

Terug naar begin pagina

Voor wie is deze training bestemd?

Deze training is bestemd voor iedereen die regelmatig zakelijke teksten schrijft of beoordeelt. Binnen ondernemingen, instellingen of overheidsorganen. De training wordt zowel gegeven voor individuele deelnemers als voor groepen uit één organisatie.

Wij verzorgen ook speciale trainingen voor groepen die samen rapporten of beleidsnota's opstellen. Doel hierbij is hun te leren om in optimale onderlinge samenwerking op efficiënte wijze een samenhangend rapport te produceren.
Terug naar begin pagina

Hoe werken wij?

Uitgebreide intake en leerplan op maat
Tijdens de intake, die voorafgaat aan ieder traject, inventariseren wij samen met u de leerdoelen en eventuele schrijfproblemen. We gaan daarbij onder meer uit van door door de deelnemers zelf opgestelde teksten. Ook maken de deelnemers een korte test.

Op basis van de intake wordt vervolgens een volledig op uw organisatie afgestemd leerplan opgesteld met daarin de doelen en de door ons geadviseerde werkwijze.

Praktijkgericht programma
Tijdens de training werken wij bij voorkeur met teksten uit de dagelijkse werksituatie van de deelnemers, waardoor we praktijk en training optimaal combineren. Het doen staat centraal en de theorie dient alleen ter ondersteuning. In de les krijgen de deelnemers uitgebreide terugkoppeling op hun teksten; zij kunnen hierdoor hun teksten aanpassen. Zo heeft de training direct resultaat.

Speciale aandacht wordt besteed aan:

Syllabus
Tijdens de training onvangen de deelnemers een duidelijke syllabus met relevante voorbeelden en aanwijzingen.

Certificaat
Deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat van deelname.
Terug naar begin pagina

Planning

Omdat wij niet met standaardprogramma's werken, kunnen we de tijdsduur en de locatie van de training in overleg met u vaststellen. Wel hanteren wij voor een trainingssessie een minimum van twee aaneengesloten uren.
Terug naar begin pagina

Inlichtingen

Neemt u voor verdere inlichtingen contact op met één van onze medewerkers. Of vul het on-line formulier in en vraag zo onze brochure aan.
Terug naar begin pagina