clients
Stuur mij het informatiepakket!
Aanhef:
Voornaam
Achternaam
Bedrijf
E-mail
Telefoon:
Taal:
Vestiging:
Hoe heeft u ons gevonden?:

Selecteer uw interesse(s)
Incompany Taaltraining
Individuele Taaltraining
Open Groepstraining
Staatsexamen NT 2
E-learning
Tekst en vertaling
Taaltesten
Amsterdam 020- 4160788
Arnhem 026- 3612843
Eindhoven 040- 7200960
Enschede 053- 4317842
Papendrecht 078- 6449770
Rijswijk 070- 3992471
Zeist 030- 2677700
Tekst & Vertaling 078- 6449760

 

Zakelijk én persoonlijk: Nederlands voor iedereen

Groepstrainingen Nederlands

“Door de professionele aanpak en het feit dat ik werkte met een zeer ervaren trainer was de training Nederlands zeer nuttig en leerzaam. Ik heb hier nog iedere dag profijt van, zowel privé als in mijn werkomgeving"
Loi Nguy, Ministerie van Justitie

 

Wilt u voor uw werk beter Nederlands spreken, of gemakkelijker kunnen converseren? Wilt u een Incompany programma voor uw personeel? Of een training voor uw gemeente? Talen Twente biedt een breed pakket aan intensieve en praktijkgerichte trainingen in de Nederlandse taal en cultuur. Voor anderstaligen en voor Nederlandstaligen, individueel of groepsgewijs: wij leveren een training Nederlands op maat.

Een leerplan in samenspraak met uw trainer

Kiest u voor een individuele taaltraining Nederlands, dan wordt een programma samengesteld dat geheel is afgestemd op uw wensen en zakelijke prioriteiten. Eerst inventariseren we met u in welke specifieke situaties u het Nederlands wilt gebruiken. Nadat we hebben getest wat uw startniveau is, wordt in samenspraak met uw persoonlijke trainer een leerplan opgesteld.

Afstemming op uw agenda

Tijdens de individuele training wordt uw taalvaardigheid opgebouwd in samenspel met uw persoonlijke trainer. Door de intensieve methode leert u in korte tijd adequaat Nederlands. U kunt uw trainingsmomenten indelen zoals u het beste uitkomt: een aantal volle dagen achtereen, of één of twee dagdelen per week. De individuele sessies kunnen worden aangevuld met zelfstudie via audiovisuele hulpmiddelen, oefenprogramma’s op de computer of telecoaching.

Voor anderstaligen én Nederlandstaligen

De individuele taaltraining is bedoeld voor anderstaligen die beter Nederlands willen spreken en verstaan in praktijksituaties, maar ook voor Nederlandstaligen die hun taalkennis willen verbeteren, of aspecten daarvan willen aanscherpen, zoals schijfvaardigheid. U kunt op elk gewenst moment met de training beginnen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Groepstrainingen Nederlands voor anderstaligen

Regelmatig starten wij nieuwe taaltrainingen Nederlands voor groepen, die speciaal zijn gericht op anderstaligen. In tien weken leert u om Nederlands te gebruiken en te verstaan in de dagelijkse praktijk. Via rollenspelen en discussie ontwikkelt u een brede woordenschat en krijgt u meer zelfvertrouwen bij het Nederlands spreken.

Bij de groepstrainingen Nederlands werken wij met drie niveaus: beginners, elementaire sprekers en gevorderde beginners (tot en met NT2). Wij werken in kleine groepen zodat alle deelnemers persoonlijke aandacht krijgen. Deelnemers die de training met goed gevolg hebben doorlopen ontvangen een certificaat van deelname. Heeft u interesse in een groepstraining Nederlands? Neem dan contact met onze vestiging in uw regio, of kom langs voor een vrijblijvende intake.

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten zijn de ‘Algemene voorwaarden Talen Twente’ van toepassing.