clients
Stuur mij het informatiepakket!
Aanhef:
Voornaam
Achternaam
Bedrijf
E-mail
Telefoon:
Taal:
Vestiging:
Hoe heeft u ons gevonden?:

Selecteer uw interesse(s)
Incompany Taaltraining
Individuele Taaltraining
Open Groepstraining
Staatsexamen NT 2
E-learning
Tekst en vertaling
Taaltesten
Amsterdam 020- 4160788
Arnhem 026- 3612843
Eindhoven 040- 7200960
Enschede 053- 4317842
Papendrecht 078- 6449770
Rijswijk 070- 3992471
Zeist 030- 2677700
Tekst & Vertaling 078- 6449760

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekst & Vertaling

Snel informatie of een vrijblijvende offerte vragen? Klik hier.

 

Vertalingen

Internationalisering, globalisering, zakendoen met of in het buitenland: er ontstaat een continue stroom van documenten en teksten, op papier of in digitale vorm. Deze documenten vormen een wezenlijk onderdeel van uw communicatie met uw internationale relaties. Een accurate en professionele vertaling is daarbij onontbeerlijk, om de communicatie soepel te laten verlopen én om uw zakelijke belangen optimaal te beschermen. Ons partnerbedrijf Elycio Tekst & Vertaling is expert op het gebied van professionele teksten en vertalingen en wordt daarom door ons van harte aanbevolen.

Elycio (v/h Elsevier) Tekst & Vertaling vertaalt al tientallen jaren de meest uiteenlopende teksten voor vele organisaties uit diverse branches. Van technische handleiding tot jaarverslag, van brochure tot exportdocument, van website tot medisch dossier: wij staan u graag terzijde met vertalingen van en naar vrijwel elke taal.

Onze vertalers hebben een brede expertise op de meest uiteenlopende vakgebieden zoals techniek, milieu, management, ICT, Human Resources, financiën, geneeskunde, recht en marketing. Wij streven dan ook naar de perfecte match tussen tekst (onderwerp) en vertaler (vakgebied). Daarnaast gaan wij altijd uit van het moedertaalprincipe: de taal waarin de vertaler vertaalt, is, zonder uitzondering, zijn/haar moedertaal. Voor iedere opdrachtgever houden we een terminologiebank bij, waarmee we de consistentie van de vertalingen bewaken.

Voordat u de vertaling ontvangt, controleren ervaren correctoren de tekst zorgvuldig. U kunt van ons een perfecte, op de doelgroep toegesneden vertaling verwachten.

Tolkdiensten

Voor de begeleiding van uw zakelijke bijeenkomsten, productpresentaties, conferenties of congressen verzorgt Elycio Tekst & Vertaling een professionele tolk met de juiste vakinhoudelijke kennis. Klik hier voor meer informatie.

Tekstredactie

Uiteraard kunt u ook reeds vertaalde, of zelf opgestelde teksten aan ons voorleggen. Iedere zorgvuldig opgestelde tekst ‘verdient’ een tweede lezer om te komen tot een zo goed mogelijk resultaat. Ook voor tekstredactie gaan we uit van het moedertaalprincipe en de beste match tussen tekst (onderwerp) en vertaler/corrector (vakgebied).

Copywriting

Een team van ervaren, creatieve copywriters staat voor u klaar om in de taal van uw keuze een tekst te ontwerpen. Uiteraard gaan we pas aan de slag als voor ons helder is wat het doel, de doelgroep en het kader van de tekst is. Daarnaast is het van groot belang welke tekstuitstraling het best past bij uw organisatie. We gaan niet over een nacht ijs:
overleg met u is de sleutel tot een resultaat dat u aanspreekt.

Tekstopmaak

Als ‘finishing touch’ verzorgen we de lay-out van de teksten die we voor u vertaald, gecorrigeerd of geschreven hebben. Documenten opgemaakt in Word, ontvangt u altijd in de door u aangeleverde lay-out. Maar ook voor documenten opgemaakt in een DTP-programma, kunnen we u de juiste oplossing bieden. Informeert u gerust naar de mogelijkheden op dit gebied.

Kosten

De kosten voor vertaling, tekstredactie en tekstopmaak zijn gebaseerd op de omvang van de tekst die onder andere wordt vastgesteld door analyse met een vertaaltool (Trados). Uit deze analyse blijkt ook of er sprake is van tekst-herhalingen die de totale kosten gunstig beïnvloeden. Ook eerder voor u vertaalde tekstsegmenten die in de terminologiebank per opdrachtgever zijn opgeslagen, zijn van invloed op de uiteindelijke kosten.

U kunt altijd vooraf een vrijblijvende offerte aanvragen door ons de tekst ter vertaling toe te sturen. Binnen enkele uren na aanvraag ontvangt u een overzicht van de totale kosten.

Voor copywriting inventariseren we uw wensen en doelstellingen met betrekking tot de tekst. Op basis van deze inventarisatie ontvangt u een prijsopgave. Neem hiervoor contact met ons op.

Levertermijn

De levertermijn voor vertalingen, gecorrigeerde teksten of tekstontwerpen houden we altijd zo kort mogelijk. Door ons uitgebreide team van vertalers, correctoren en copywriters kunnen we gemakkelijk inspringen op krappe deadlines. In onze offertes wordt aangegeven wanneer u de vertaling of tekst kunt verwachten.

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten zijn de ‘Algemene voorwaarden Talen Twente’ van toepassing.