Talen Twente biedt een uitgebreid aanbod van taaloplossingen. Zo realiseren wij effectief uw doelstellingen.

Naast individuele trainingen en incompany trainingen bieden wij ook:

  • Open groepstaaltrainingen
  • Inburgeringscursussen
  • Professionele taalassessments
  • E-learning & blended learning
  • Workshops
  • Taalreizen

ONZE VESTIGINGENONLINE CONTACTFORMULIER
Andere taaltraining- Elycio Talen
 

Informatiepakket aanvragenEen compleet aanbod van professionele taaloplossingen


Talen Twente verzorgt al sinds 1966 taaltrainingen op maat voor professionals in het bedrijfsleven en en bij de overheid. Naast individuele taaltrainingen en incompany taaltrainingen in iedere gewenste taal bieden wij ook aanvullende taaloplossingen om de training perfect op uw behoeften af te stemmen. De onderstaande diensten worden vaak gecombineerd met een taaltraining, maar zijn ook opzichzelfstaand af te nemen:

Taaltraining in open groepen
Leert u graag in groepsverband? Dan zijn onze open groepstaaltrainingen wellicht iets voor u. Met maximaal 8 deelnemers traint u aan de hand van een professionele taaltrainer in groepsverband aan taalverbetering op een van onze vestigingen in Nederland. Beginners en meer gevorderden worden zoveel mogelijk aan de hand van gelijk taalniveau ingedeeld. Ons talenaanbod omvat onder andere het Duits, Engels, Frans, Nederlands, Chinees en Italiaans.

E-learning en blended learning oplossingen
Met de online studiepakketten Rosetta Foundations (voor beginners) en Rosetta Advantage (voor gevorderden) leert u eenvoudig en doelgericht een taal. Het voordeel van online een taal leren is dat u het programma kunt volgen op een tijdstip en locatie die u het beste uitkomen. Dat betekent niet dat u er alleen voor staat. Ons e-learningprogramma is onderscheidend omdat ze voorziet in begeleiding door een van onze professionele taaltrainers, die u bijstaat met coaching en advies.

Workshops
De taal- en cultuurworkshops van Talen Twente helpen u om in korte tijd en tegen geringe kosten nieuwe praktisch toepasbare kennis en vaardigheden op te bouwen. De workshops concentreren zich op een gericht thema of toepassingsgebied van zakelijk taalgebruik en cultuur. U verwerft in korte tijd nuttige nieuwe inzichten en krijgt tips die u direct in de dagelijkse praktijk kunt inzetten.

Taalassessments
Hoe zeker bent u ervan dat u, uw medewerkers en/of sollicitanten over alle benodigde vaardigheden beschikken om succesvol te kunnen zijn in een internationale werkomgeving? Een wezenlijke vraag, want een goede kennis van de taal en cultuur is een basisvoorwaarde om succesvol te kunnen zijn. Waar vaardigheden (eventueel) nog ontbreken, wilt u vast en zeker vooraf graag inzicht hebben in de benodigde investeringen om tot het gewenste taalniveau te komen. Onze taalassessments vormen een passend antwoord op deze behoeftes.

Ook inburgeren kan bij Talen Twente


Talen Twente heeft bewezen een succesvol inburgeringsprogramma te kunnen bieden. Zo blijkt uit de slagingspercentages van 2018, die ver boven het landelijk gemiddelde liggen.

Talen Twente biedt inburgeringscursussen op haar vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Enschede, Geertruidenberg, Papendrecht, Rijswijk, Woudrichem, Zeist en Zevenbergen.

Wist u dat Talen Twente beschikt over het Blik op Werk Keurmerk en is beoordeeld met 4 van de 5 mogelijke sterren?