Kies voor 50 jaar bewezen deskundigheid. Kies voor de Cursus Zakelijk Frans van Talen Twente.

Waarom Talen Twente?

 • Uitgebreide analyse en intake
 • ISO-gecertificeerd & CEDEO-erkend
 • Ervaren taaltrainers, native speakers
 • Starten en trainen wanneer u wenst
 • Praktijkgericht programma op maat
 • Professionele taaltrainingen sinds 1966

DIRECT INSCHRIJVENONLINE CONTACTFORMULIEREN

CEDEO-beoordeling taaltraining

Informatiepakket aanvragenUw Cursus Zakelijk Frans op maat


Jaarlijks export Nederland voor ruim 35 miljard Euro aan goederen en diensten naar Frankrijk. Tegelijk staat Frankrijk op de 39e plaats van de English Proficiency Index. Voor wie zakelijk succesvol in Frankrijk wil zijn zal een goede beheersing van de Franse taal van doorslaggevend belang zijn. Talen Twente is u graag van dienst met een taal- en cultuurtraining op maat. Wij helpen u succesvol zaken te doen in Frankrijk en zorgen ervoor dat u uw zakelijke gesprekken vol vertrouwen tegemoet kunt zien met een training die perfect aansluit op uw taalniveau, leerdoelen en agenda.

Een cursus zakelijk Frans is een eerste stap naar uw succes op de Franse markt. Want een goede beheersing van de Franse taal en omgangsvormen opent deuren die anders gesloten blijven. Wij helpen u om uw Franstalige contacten zelfverzekerder tegemoet te treden en resultaatgericht zaken met hen te doen, met een training die volledig op uw taalniveau en doelen is afgestemd.

Een cursus zakelijk Frans op maat: persoonlijk en resultaatgericht
Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training, een workshop Français Commercial of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw zakelijk Frans doeltreffend en efficiënt verbeteren.


Meer informatie over de verschillende trainingsvormen

Wat leert u tijdens onze cursus zakelijk Frans?

Wij helpen u met de Franse taal en met het toepassen van het juiste vakjargon. Daarnaast is het in Frankrijk zeer belangrijk dat u de juiste zakelijke omgangsvormen kent. U leert het grote belang begrijpen van formaliteit en de wijze van aanspreken en omgangsvormen in de zakelijke cultuur. U krijgt inzicht in de hiërarchie bij besluitvormingsprocessen en de geheel andere rol van vergaderingen daarbij. En uiteraard nemen we u mee in de Franse cultuur in het algemeen.


De voordelen van een cursus zakelijk Frans bij Elycio Talen

 • Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda.
 • Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers.
 • Op praktische en doeltreffende wijze uw kennis van het Frans verbeteren.
 • Elke training kan face-to-face, blended of geheel online worden verzorgd.
 • Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie.
 • Maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes.
 • Onze taaltrainingen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,4.

 • Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

  Op onze zeven vestigingen in Nederland kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten.


  Onze vestigingen


  Amsterdam
  Entrada 131-134
  1114 AA Amsterdam
  Tel.: 020 416 0788


  Arnhem
  IJsselburcht 3 (Gebouw Lorentz)
  6825 BS Arnhem
  Tel.: 026 361 2843


  Eindhoven
  Verschillende locaties
  Eindhoven
  Tel.: 040 720960


  Enschede
  Rigtersbleek Zandvoort 10 – 1.33
  7521 BE Enschede
  Tel.: 053 431 7842


  Papendrecht
  Poldermolen 16 – 18
  3352 TH Papendrecht
  Tel.: 078 644 9770


  Rijswijk
  De Bruyn Kopsstraat 15G
  2288 EC Rijswijk
  Tel.: 070 399 2471


  Zeist
  Laan van Vollenhove 3273
  3706 AS Zeist
  Tel.: 030 267 7700


  Zwijndrecht
  Scheepmakerij 230
  3331 MB Zwijndrecht
  Tel.: 078 644 9770

  TESTIMONIAL


  Ervaringen van onze cursisten

  Elycio Talen heeft een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,5 (PDF)

  “Helaas is het niet mogelijk om op het evaluatieformulier ‘zeer goed’ aan te kruisen. Anders was dit zeker van toepassing op de trainer van Elycio. Ik heb de maandagavonden niet ervaren als een cursus, maar een bijeenkomst waarbij iemand zijn kennis en ervaring met ons wilde delen. Ik vind het dan ook jammer dat het alweer voorbij is. Bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan.”John Otten, Scania Zwolle

  U kiest uit de volgende trainingsvormen bij een cursus zakelijk Frans


  Maatwerk individuele training Frans

  Onze meest geboekte taalcursus! Maatwerk in ieder detail: volledig afgestemd op uw persoonlijke doelen, (leer)mogelijkheden en agenda. Praktijkgericht, efficiënt en doeltreffend. Samen met uw persoonlijke trainer werkt u aan de actieve beheersing van taal, vakterminologie en zakelijke omgangsvormen.

  Meer over individuele taaltraining

  Maatwerk incompany training Frans

  Groepen van maximaal 8 collega´s van gelijk niveau werken samen aan het verbeteren van hun zakelijke taalvaardigheid. De training wordt volledig afgestemd op de dagelijkse praktijk van de deelnemers en is direct toepasbaar in het werk. Doelen en planning van de training worden vastgesteld in overleg met opdrachtgever en deelnemers.

  Meer over inCompany trainingen

  Open groepstrainingen Frans

  Met maximaal 8 deelnemers van gelijk niveau werkt u aan verbeteren van de spreek- en luistervaardigheid in algemene zakelijke situaties. De training omvat 10 wekelijkse lesavonden op een locatie van Elycio Talen.

  Meer over open groepstraining

  E-learning en Blended learning

  Voor mensen die vaak onderweg zijn of die zelfstandig Frans willen studeren in eigen tijd en tempo is er het programma Rosetta Advantage. In overleg met een deskundige trainer wordt een leerpad uitgezet. U kunt (naar keuze begeleid of onbegeleid) een jaar lang studeren aan de hand van zeer divers studiemateriaal. Ook in combinatie met een face-to-face training.

  Meer over E-learning en Blended learning

  Workshop Français Commercial (Zakelijk Frans)

  Met deze eendaagse workshop kunt u de beheersing van uw zakelijk Frans opfrissen én structureel verbeteren. De workshop Français Commercial verzorgen wij periodiek op onze vestigingen door heel Nederland.

  Bekijk onze workshops
   

  Heeft u vragen over een cursus zakelijk Frans of wilt u zich direct inschrijven?


  Neemt u voor verdere inlichtingen over onze taalcursus Frans contact op met één van de vestigingen van ons taleninstituut. Of vul het online formulier in en vraag zo onze brochure aan.


  VESTIGINGENDIRECT INSCHRIJVEN