Zelfstudie
met Rosetta Advantage


DIRECT INSCHRIJVEN VOOR DEZE CURSUS

E-learning en zelfstudie


Voor haar e-learningprogramma maakt Elycio Talen online gebruik van het studiepakket Rosetta Advantage, waarmee u eenvoudig en doelgericht een taal leert. Rosetta Advantage bevat een grote variatie aan taaloefeningen die kunnen worden gepersonaliseerd, zodat u het programma geheel kunt afstemmen op uw eigen leerdoelen. Met TRosetta Advantage haalt u het maximale rendement uit uw taaltraining.

Het grote voordeel van online een taal leren is dat u het programma kunt doen op het moment en de plek die u het beste uitkomen. Maar dat betekent niet dat u er alleen voor staat. Tijdens de training wordt u begeleid door één van onze ervaren en deskundige taaltrainers, die u coachen en ondersteunen. Daarnaast ontvangen u en de trainer tussentijds gedetailleerde rapporten over de vorderingen die u boekt tijdens de taaltraining.

Rosetta Advantage kan zeer goed als zelfstudieprogramma worden gebruikt. Het begeleidingsprogramma bij deze trainingsvorm omvat:

  • Een door de trainer speciaal voor u samengesteld trainingsprogramma
  • Onbeperkt e-mailen met de trainer in de gebruiksperiode
  • Installatieprogramma, handleiding en headset
 

TESTIMONIAL


Ervaringen van onze cursisten

Elycio Talen heeft een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,5

De combinatie van professionalisme en gezelligheid: dat is wat me het meest opvalt bij Elycio Talen. Het intakegesprek en de administratieve afhandeling lopen vlekkeloos en ik word door iedereen steeds hartelijk te woord gestaan. De één-op-één training Redactie & Communicatie is ronduit ‘klasse’. Mijn trainer liet me zelf ontdekken waaraan ik nog moet werken, waardoor de lesstof beter blijft hangen. Door de uitstekende begeleiding ben ik verder gekomen als schrijfster. En de informele sfeer maakt de lessen alleen maar beter.Sandra Gyles, Galaxit

Wat u nodig heeft voor Rosetta Advantage:


Voor Rosetta Advantage is een pc met ten minste Windows 95, 32 MbRam, een geluidskaart en een CDrom speler vereist. Daarnaast heeft u een internetaansluiting en een emailfaciliteit nodig. De licentie en de headset ontvangt u van Elycio Talen. Uiteraard is installatie van de programmatuur op een bedrijfsintranet ook mogelijk. Wij informeren u graag over de technische details hiervan.


Licentie

Klik hier om informatie aan te vragen of neem contact op met één van onze vestigingen.


Demo

Klik hier voor een korte gratis demonstratie van het programma.