Incompany taaltraining afgestemd op uw leerdoelen en werkpraktijk

Waarom een incompany taaltraining van Talen Twente?

 • Training afgestemd op uw doelen en organisatie
 • In de ochtend leren, in de middag toepassen
 • Bewezen efficiënt en zeer praktijkgericht
 • Succesvoller zakendoen in het buitenland
 • Professionele taaltrainers, native speakers
 • Oefenen in uw eigen bedrijfsterminologie

DIRECT INSCHRIJVENONLINE CONTACTFORMULIER

CEDEO-beoordeling taaltraining

Informatiepakket aanvragenIncompany taaltrainingen op maat


Talen Twente, onderdeel van Elycio Talen, is al sinds 1966 specialist in het ontwikkelen en aanbieden van taaltrainingen op maat voor bedrijfsleven en de overheid. Onze incompany taaltrainingen zijn hier een sprekend voorbeeld van. Of het nu gaat om een beginnerstraining ‘Duits voor ICT’ers’ of een zeer gespecialiseerde training als ‘Frans voor bedrijfsjuristen’, onze incompany taaltrainingen worden tot in ieder detail afgestemd op de specifieke behoefte van u en/of uw medewerkers.

Maximaal 8 personen
Een incompany taaltraining is voor maximaal acht personen. Zo verzekeren we iedere deelnemer intensieve aandacht van onze professionele taaltrainer. Samen met u stemmen we het trainingsprogramma nauwkeurig af op de wensen, behoeften en doelen van uw organisatie.

 • Maatwerk: leerplan volledig afgestemd op de wensen en doelen van uw organisatie
 • Efficiënte, bewezen en praktijkgerichte methode: direct resultaat
 • Kleine groepen van gelijk niveau: volop aandacht voor iedere deelnemer
 • Ervaren professionele taaltrainers, native speakers in de taal waarin u getraind wordt.

Incompany taaltraining in iedere taal
Onze incompany taaltrainingen worden aangeboden in vrijwel iedere taal ter wereld. Vanzelfsprekend behoort ook het Nederlands tot het aanbod (denk hierbij bijvoorbeeld aan trainingen als ‘Nederlands als tweede taal’ of ‘Zakelijk Presenteren’.)

Bij u op locatie of bij Talen Twente
Bij onze incompany taaltrainingen kiest u zelf de trainingslocatie. Zo kunnen wij de training bij u op bedrijfslocatie verzorgen, maar ook kunt u kiezen voor een training op één van onze zeven vestigingen of op een andere door u geselecteerde locatie buiten uw bedrijf.


Een keuze voor Talen Twente is een keuze voor bewezen kwaliteit:


Incompany taaltraining - certificering

Vestigingen


Amsterdam
Entrada 131-134
1114 AA Amsterdam
Tel.: 020 416 0788


Arnhem
IJsselburcht 3 (Gebouw Lorentz)
6825 BS Arnhem
Tel.: 026 361 2843


Eindhoven
Verschillende locaties
Eindhoven
Tel.: 040-720960


Papendrecht
Poldermolen 4
3352 TH Papendrecht
Tel.: 078 644 9770


Rijswijk
De Bruyn Kopsstraat 15G
2288 EC Rijswijk
Tel.: 070 399 2471


Talen Twente
Rigtersbleek Zandvoort 10 – 1.33
7521 BE Enschede
Tel.: 053 431 7842


Zeist
Laan van Vollenhove 3273
3706 AS Zeist
Tel.: 030 267 7700


Zwijndrecht
Scheepmakerij 230
3331 MB Zwijndrecht
Tel.: 078 644 9770

De werkwijze bij een incompany taaltraining


Een resultaatgerichte aanpak staat centraal

De unieke Talen Twente methode draait om een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak. Altijd stemmen wij het programma volledig af op uw wensen, behoeften, taalniveau en branche. Dit is wat onze trainingen zo effectief maakt.

Enter Your Text

1. Uitgebreide analyse en intake

Tijdens een uitgebreide intake inventariseren wij samen met u de zakelijke situaties waarin de te trainen taal wordt gebruikt, de hiervoor benodigde vaardigheden en de verdere leerdoelen. De deelnemers worden mondeling en schriftelijk getest op hun bestaande kennis.

Offerte aanvragen

2. Een leerplan op maat

Op basis van de testresultaten worden deelnemers ingedeeld in groepen van gelijkwaardig niveau. Per groep wordt door de betrokken trainer een leerplan op maat opgesteld. Dit leerplan beschrijft de gestelde doelen en geeft aan op welke wijze deze doelen efficiënt en effectief zullen worden gerealiseerd. Daarnaast worden programma, de opdrachten en het voorbeeldmateriaal zoveel mogelijk afgestemd op de situatie van uw organisatie.

Offerte aanvragen

3. Actieve participatie alle deelnemers

De training vindt plaats in kleine groepen. In de trainingsopbouw wordt, naast directe kennisoverdracht, ruim tijd ingepland voor werkvormen als rollenspel en groepsdiscussie, die voortdurende actieve participatie van de deelnemers vereisen en aldus het zelfvertrouwen in de toepassing van de nieuwe taal bevorderen. Tijdens de trainingen is de te leren taal uiteraard zoveel mogelijk de gesproken taal.

Offerte aanvragen

4. Versterken professionele vaardigheden

Desgewenst kunnen de trainingen worden uitgebreid met specifieke modules voor het versterken van de professionele vaardigheden van u en uw medewerkers. Bijvoorbeeld 'Presentation Skills' of 'Métodos de negociación'.

Offerte aanvragen

5. Examen en evaluatie

Op verzoek kunnen de incompany trainingen worden afgesloten met een examen. In ieder geval ontvangt u aan het einde van de training een afsluitende rapportage, waarin de door de deelnemers behaalde resultaten worden beschreven en is vastgelegd in hoeverre de oorspronkelijk gestelde leerdoelen zijn gerealiseerd.

Offerte aanvragen

6. Planning

De frequenties en tijden (overdag of tijdens de avonduren) van de trainingen kunnen volledig in overleg met de opdrachtgever worden vastgesteld.

Offerte aanvragen

7. Gebruik van internet of intranet

Desgewenst kunnen trainingsmodules en oefeningen ook via internet of bedrijfsintranet aan de deelnemers beschikbaar worden gesteld. Eveneens kan programmatuur voor een incompany audiovisueel practicum worden geleverd. Wij bespreken graag de opties hierin.

Offerte aanvragen

8. Tarieven

Wij willen onze kwaliteiten en capaciteiten graag inzetten voor het behalen van een optimaal resultaat voor u en uw medewerkers. Omdat we maatwerk bieden, maken wij graag een vrijblijvende aanbieding voor u op basis van een gedegen inventarisatie van uw wensen en behoeften. Neem hiervoor contact op met één van onze vestigingen.

Offerte aanvragen
 

Interesse? Wij plannen graag een afspraak met u in


Heeft u interesse in een incompany taaltraining, dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende afspraak. In dit gesprek inventariseert onze consultant uw behoeften. U ontvang vervolgens een voorstel op maat:


 • Afspraak bij u op locatie of bij ons;
 • Zeven vestigingen door heel Nederland;
 • Maak kennis met onze maatwerkoplossingen;
 • Bespreek uw wensen, eisen en behoeften;
 • U ontvangt een voorstel op maat!

Heeft u vragen of wilt u telefonisch een afspraak inplannen? Neemt u dan contact op met de voor u dichtstbijzijnde vestiging.


BROCHURE AANVRAGENBEL MIJ TERUG