Individuele taaltraining: praktijkgericht een taal leren met professionele taaltrainers.

Waarom Talen Twente?

 • Taaltraining in alle talen
 • Taaltrainingen sinds 1966
 • Afgestemd op uw situatie
 • Starten en trainen wanneer u wenst
 • Professionele taaltrainers, native speakers
 • Vrijblijvende, uitgebreide intake

DIRECT INSCHRIJVENONLINE CONTACTFORMULIEREN
CEDEO-beoordeling taaltraining
 

Gratis informatiepakketIndividuele zakelijke taaltrainingen in alle talen


Succesvol internationaal zaken doen berust voor een groot deel op de mate waarin u effectief kunt communiceren in de taal van uw zakenpartners. Elkaar goed kunnen verstaan en begrijpen is tenslotte een basisvoorwaarde voor resultaat. Met een individuele taaltraining van Talen Twente, volledig afgestemd op uw wensen, eisen, taalniveau en werkpraktijk, bent u doeltreffend op weg naar meer internationaal succes.


Onze werkwijze

Individuele taaltraining in alle moderne talen
Talen Twente biedt individuele taaltraining in nagenoeg iedere taal ter wereld. Van Afghaans tot Zweeds; u treft bij ons altijd een professionele trainer, native speaker van de taal waarin u getraind wordt.

Resultaatgerichte persoonlijke aanpak
Bij Talen Twente behaalt u effectief uw leerdoelen dankzij onze gestructureerde en op de praktijk gerichte aanpak van de te leren taal. Ervaren taaltrainers stemmen het trainingsprogramma in ieder facet volledig af op uw wensen, eisen, behoeften en taalniveau. Hieronder treft u een beknopte impressie van onze methode:
.

 • Individueel leerplan op basis van uitgebreide analyse;
 • Optimaal resultaat met uw persoonlijke trainer;
 • Persoonlijk, praktijkgericht en rendabel;
 • Online interactief studeren voor het beste resultaat.

Kies voor bewezen kwaliteit. Kies voor Talen Twente:


Individuele taaltraining - certificering

Vestigingen


Amsterdam
Entrada 131-134
1114 AA Amsterdam
Tel.: 020 416 0788


Arnhem
IJsselburcht 3 (Gebouw Lorentz)
6825 BS Arnhem
Tel.: 026 361 2843


Eindhoven
Verschillende locaties
Eindhoven
Tel.: 040-720960


Talen Twente
Rigtersbleek Zandvoort 10 – 1.33
7521 BE Enschede
Tel.: 053 431 7842


Papendrecht
Poldermolen 4
3352 TH Papendrecht
Tel.: 078 644 9770


Rijswijk
De Bruyn Kopsstraat 15G
2288 EC Rijswijk
Tel.: 070 399 2471


Zeist
Laan van Vollenhove 3273
3706 AS Zeist
Tel.: 030 267 7700


Zwijndrecht
Scheepmakerij 230
3331 MB Zwijndrecht
Tel.: 078 644 9770


Meer over onze werkwijze bij een individuele taaltraining:


Een resultaatgerichte aanpak staat altijd centraal

In de Talen Twente methode staat uw werkpraktijk altijd centraal. We stemmen het trainingsprogramma perfect af op situaties waar u in de praktijk regelmatig mee te maken heeft en zorgen ervoor dat u leert in uw vakjargon. Iedere training wordt nauwkeurig afgestemd op uw situatie, wensen, taalniveau en mogelijkheden.

Enter Your Text

Uitgebreide intake als basis

Samen met u inventariseren wij tijdens het intakegesprek de zakelijke situaties waarin u de te leren taal wilt gaan toepassen. Hiernaast beoordelen wij de hiervoor benodigde vaardigheden en uw specifieke leerdoelen. Met diverse taalassessments bepalen wij uw startniveau en ontwikkelen een zo een leerplan op maat.

Offerte aanvragen

Individueel leerplan

Op basis van de intake wordt voor u een verantwoord leerplan samengesteld dat gedurende de training gebruikt wordt om uw voortgang objectief te toetsen.

Offerte aanvragen

De training met uw persoonlijke trainer start

Uw taaltrainer is altijd een native speaker. Samen met deze professional wordt uw taalvaardigheid zorgvuldig opgebouwd op basis van uw werkpraktijk. Dankzij deze intensieve en praktijkgerichte methode bent u in staat om het in de ochtend geleerde in de middag al in de praktijk toe te passen en communiceert u na iedere training beter in de nieuwe taal.

Spreken, luisteren, lezen en schrijven? Omdat de trainer alleen werkvormen selecteert die aansluiten op uw behoeften en werkpraktijk, ontwikkelt u uw taalvaardigheid op een effectieve manier. Ook al het gebruikte studiemateriaal wordt zorgvuldig afgestemd op uw zakelijke situatie. En vanzelfsprekend spreekt u tijdens uw trainingen zoveel mogelijk in de te leren taal.

Offerte aanvragen

Persoonlijk, praktijkgericht en rendabel

De individuele sessies met uw trainer kunnen worden aangevuld en afgewisseld met zelfstudie met behulp van audiovisuele hulpmiddelen en computerondersteunde oefenprogramma's. Studiemateriaal dat bijvoorbeeld afkomstig is uit uw eigen organisatie kan daarbij desgewenst eenvoudig worden geïntegreerd in e-learning modules. U kunt dan tijdens de training eenvoudig daarop teruggrijpen. Bovendien kunt u tussentijds gebruik maken van onze telecoaching-diensten: vragen over bijvoorbeeld specifieke vakterminologie kunt u per telefoon of e-mail voorleggen aan uw trainer (voor complete vertalingen kunt u overigens een beroep doen op ons vertaalbureau).

Voor het versterken van uw professionele communicatieve vaardigheden in de nieuwe taal kunnen desgewenst ook gespecialiseerde modules in de training worden opgenomen. U kunt hierbij denken aan modules voor 'Negotiating Skills' of 'Méthodes de présentation'.

Onze werkwijze garandeert een optimaal resultaat bij het effectief leren communiceren in elke taal, van Arabisch tot Zweeds. Ook Nederlands behoort tot het talenaanbod, zowel voor anderstaligen die (tijdelijk) in ons land verblijven als voor Nederlanders die hun eigen mondelinge of schriftelijke taalvaardigheid willen verbeteren.

Offerte aanvragen

Planning

De planning van de individuele taaltrainingen wordt in overleg met u afgestemd op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Van zeer intensieve trainingen de gehele dag gedurende één of meer weken, met één of twee trainers en zelfstudie in het practicum, tot trainingen die bestaan uit één of twee dagdelen per week, overdag of in de avonduren. Geheel volgens uw behoefte, maar altijd met de professionele Talen Twente kwaliteit.

Offerte aanvragen
 

Vrijblijvende intake individuele taaltraining


Heeft u interesse in een individuele training, dan nodigen wij u graag uit voor een intakegesprek. In dit gesprek inventariseert de trainer met u de aspecten die van belang zijn voor het verzorgen van een ‘op maat gesneden’ training:


 • De hoeveelheid tijd die beschikbaar is;
 • De snelheid waarmee u de taal wilt leren;
 • Het doel waarvoor u de taal wilt leren;
 • De benodigde vaardigheden in professionele communicatie;
 • De voorkennis die u van de taal heeft.

Op basis van de gegevens die bij het intakegesprek worden verkregen – eventueel aangevuld met een schriftelijke test – bepaalt de trainer op welke wijze u uw leerdoelen op de meest effectieve wijze kunt realiseren.


BROCHURE AANVRAGENCONTACTFORMULIER