Cursus Nederlands voor anderstaligen: praktijkgericht Nederlands leren bij Elycio Talen

Waarom Elycio Talen?

 • Praktijkgerichte taaltraining op maat
 • ISO 9001 gecertificeerd
 • Leer de taal én zakelijke cultuur kennen
 • Gemiddelde CEDEO beoordeling van 9,5
 • Ervaren taaltrainers, native speakers
 • zeven vestigingen in Nederland

ONZE VESTIGINGENONLINE CONTACTFORMULIEREN
CEDEO-beoordeling taaltraining
 

Gratis informatiepakketCursus Nederlands voor anderstaligen


Een cursus Nederlands is nuttig voor iedereen die in de Nederlandse maatschappij wil kunnen leven en werken. Een goede beheersing van de Nederlandse taal maakt het makkelijker om in de dagelijkse praktijk te kunnen communiceren en functioneren.

Wij verzorgen de cursus Nederlands voor anderstaligen op onze vestigingen in: Amsterdam, Arnhem, Enschede, Papendrecht, Rijswijk, Zeist en Zwijndrecht. Ook kunt u kiezen voor een incompany taaltraining bij u op locatie.


Wat leert u tijdens onze cursus Nederlands voor anderstaligen?

Wij helpen u met de Nederlandse taal en cultuur. We maken u bekend met de formele en informele omgangsvormen en geven u inzicht in Nederlandse gebruiken en gewoontes. We leren u nuttige formuleringen voor dagelijks gebruik, zowel zakelijk als sociaal.


Een praktijkgerichte cursus op maat

 • Elke taalcursus is voor ons maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda;
 • Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers, die u helpen op praktische en doeltreffende wijze uw kennis van het Nederlands te verbeteren;
 • Praktisch en doeltreffend, het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie;
 • Maximaal resultaat dankzij onze beproefde en ISO-gecertificeerde leermethodes;
 • Onze taaltrainingen scoren een kwaliteitscijfer van 9,5 bij het CEDEO klanttevredenheidsonderzoek;
 • Elycio Talen is ervaren en deskundig. Wij verzorgen al sinds 1966 professionele taaltrainingen voor de zakelijke markt.

 • Bekijk de trainingsvormen

  Informatiepakket aanvragen  ERVARINGEN VAN DEELNEMERS


  CEDEO beoordeling van 9,5!

  Elycio Talen heeft een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,5 (PDF)

  “Helaas is het niet mogelijk om op het evaluatieformulier ‘zeer goed’ aan te kruisen. Anders was dit zeker van toepassing op de trainer van Elycio. Ik heb de maandagavonden niet ervaren als een cursus, maar een bijeenkomst waarbij iemand zijn kennis en ervaring met ons wilde delen. Ik vind het dan ook jammer dat het alweer voorbij is. Bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan.”John Otten, Scania Zwolle

  U kunt kiezen uit de volgende trainingsvormen


  Individuele maatwerktrainingen Nederlands

  Onze meest geboekte taalcursus! Maatwerk in ieder detail: volledig afgestemd op uw persoonlijke doelen, (leer)mogelijkheden en agenda. Praktijkgericht, efficiënt en doeltreffend. Samen met uw persoonlijke trainer werkt u aan de actieve beheersing van taal, vakterminologie en zakelijke omgangsvormen.

  Meer over individuele training

  Incompany maatwerktrainingen Nederlands

  Groepen van maximaal 8 collega´s van gelijk niveau werken samen aan het verbeteren van hun zakelijke taalvaardigheid. De training wordt volledig afgestemd op de dagelijkse praktijk van de deelnemers en is direct toepasbaar in het werk. Doelen en planning van de training worden vastgesteld in overleg met opdrachtgever en deelnemers.

  Meer over incompany trainingen

  Open groepstrainingen Nederlands

  Met maximaal 8 deelnemers van gelijk niveau werkt u aan verbeteren van de spreek- en luistervaardigheid in algemene zakelijke situaties. De training omvat 10 wekelijkse lesavonden op een locatie van Elycio Talen.

  Meer over open groepstraining

  E-learning & Blended learning

  Voor mensen die vaak onderweg zijn of die zelfstandig Nederlands willen studeren in eigen tijd en tempo is er het programma Rosetta Advantage. In overleg met een deskundige trainer wordt een leerpad uitgezet. U kunt (naar keuze begeleid of onbegeleid) een jaar lang studeren aan de hand van zeer divers studiemateriaal. Ook in combinatie met een face-to-face training.

  Meer over E-learning & Blended learning
   

  Interesse in een cursus Nederlands voor anderstaligen?


  Neemt u voor verdere inlichtingen over onze taalcursus Nederlands contact op met één van de vestigingen van ons taleninstituut. Ook kunt u zich via de onderstaande groene button direct online inschrijven!


  VESTIGINGENDIRECT INSCHRIJVEN