Open Groepstaaltraining: taaltrainingen voor beginners en gevorderden in vele talen

Waarom een Open Groepstaaltraining bij Talen Twente?

  • Deelnemers van gelijk taalniveau
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • Een ruim talenaanbod
  • Ervaren trainers, native speakers
  • Start meerdere keren per jaar
  • Zeven vestigingen in Nederland

STEL UW VRAAG ONLINE
CEDEO-beoordeling taaltraining
 

Vraag uw informatiepakket aan!Open Groepstaaltrainingen van Talen Twente


Regelmatig starten er bij Talen Twente, onderdeel van Elycio Talen, nieuwe Open Groepstaaltrainingen. Deze trainingen zijn voor iedereen, van beginners tot gevorderden en ongeacht uw taalniveau. U wordt door Talen Twente ingedeeld in een groep deelnemers van gelijk niveau. De Open Groepstrainingen worden aanboden in de talen Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans en Chinees, maar bij genoeg aanmeldingen kunnen de trainingen ook in andere talen worden aangeboden. Onder begeleiding van een ervaren professionele taaltrainer werkt u interactief aan taalverbeteringen. Hiernaast kunnen de trainingen ook online worden gevolgd.

Planning en locaties
Talen Twente uit Enschede is onderdeel van Elycio Talen. Zodoende kunt u zelf kiezen uit onze vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Enschede, Papendrecht, Rijswijk, Zeist en Zwijndrecht. In principe duren de trainingen tien weken. Iedere week is er een lesavond van twee uur. In het geval van beginners gaan wij uit van twaalf sessies van twee uur.


>> Inschrijven Open Groepen

Inhoud Open Groepstrainingen


De Open Groepstrainingen zijn voornamelijk gefocust op het verbeteren van de spreekvaardigheid en luistervaardigheid. Alle onderwerpen zijn rechtstreeks gerelateerd aan zakelijk situaties. Onze trainingen verzekeren voldoende persoonlijke aandacht voor ieder individu omdat u traint in kleine groepen van maximaal acht deelnemers. Indien u de trainingen regelmatig bijwoont heeft u recht op een certificaat van deelname.

U leert effectief door veel te doen
De Open Groepstrainingen zijn zeer praktijkgericht. Het accent ligt op het snel verbeteren van uw spreekvaardigheid en luistervaardigheid door deze heel veel te oefenen. We vergroten uw woordenschat en inzicht in de taalstructuren door u veel te betrekken in rollenspellen, discussies en dialogen, waarmee u uw zelfvertrouwen bevordert.

Trainen met de focus op de praktijk
De Open Groepstrainingen zijn zeer geschikt voor iedere zakelijke professional die behoefte heeft aan directe toepasbaarheid in de praktijk. Het slim gebruiken van de taal in uw dagelijkse werkpraktijk prevaleert tijdens de trainingen boven uitgebreide kennis van de grammatica vergaren. Uw eigen gedrevenheid, aanwezigheid en leertempo bepalen uiteraard het rendement van de training. Talen Twente stelt u desgewenst in de gelegenheid om via extra huiswerk en zelfstudie de effectiviteit van de training verder te verhogen.

Alleen ervaren professionele taaltrainers
Om als taaltrainer bij Talen Twente te mogen werken dient men behoorlijk wat in de mars te hebben. Wij werken alleen met ervaren taaltrainers die native speaker van de beoogde taal zijn. Vaak hebben onze trainers ook veel ervaring in de zakelijke cultuur opgedaan. Naast het u bijbrengen van taalvaardigheid concentreren zij zich ook op het u introduceren in de zakelijke cultuur van het taalgebied.

Doelstellingen van een Open Groepstraining:

  • Taalvaardigheid en cultureel begrip verbeteren voor praktisch dagelijks gebruik;
  • Uw vocabulaire en vakterminologie uitbreiden;
  • Doeltreffend en efficient communicatievaardigheden ontwikkelen;
  • Betere zakelijke resultaten realiseren.

Deelnemende vestigingen

Amsterdam
Entrada 131-134
1114 AA Amsterdam
Tel.: 020 416 0788

Arnhem
IJsselburcht 3 (Gebouw Lorentz)
6825 BS Arnhem
Tel.: 026 361 2843

Eindhoven
Verschillende locaties
Eindhoven
Tel.: 040-720960

Papendrecht
Poldermolen 4
3352 TH Papendrecht
Tel.: 078 644 9770

Rijswijk
De Bruyn Kopsstraat 15G
2288 EC Rijswijk
Tel.: 070 399 2471

Zeist
Laan van Vollenhove 3273
3706 AS Zeist
Tel.: 030 267 7700

Zwijndrecht
Scheepmakerij 230
3331 MB Zwijndrecht
Tel.: 078 644 9770

Inschrijven voor een Open Groepstaaltraining

Via het onderstaande formulier kunt u zich eenvoudig inschrijven voor een Open Groepstaaltraining naar keuze. Na ontvangst van uw inschrijving nemen wij zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u op!