Talen Twente, professionele taaltrainingen sinds 1966


Talen Twente, onderdeel van Elycio Talen, is een aanbieder van professionele maatwerktrainingen in alle talen. Succesvol zakendoen in het buitenland hangt af van goede communicatie. De taal van uw zakenpartner spreken is onontbeerlijk. Met de taaltrainingen van Talen Twente kunt u in alle taalgebieden ter wereld uit de voeten. Wij bieden taaltrainingen in vrijwel alle talen ter wereld. U leert bij Talen Twente zeer praktijkgericht en toegespitst op uw eigen werksituatie. Hetgeen u in de ochtend leert, brengt u in de middag direct in de praktijk!

Aandacht voor de zakelijke cultuur
Iedere cultuur kent zijn eigen omgangsvormen. Niet voor niets gaat een andere taal spreken vaak ook gepaard met een andere wijze van denken. Talen Twente leert u naast de taal daarom ook altijd de cultuur van het taalgebied goed kennen. Omdat het in uw zakelijk belang is om naast de gesprekstechnieken ook over een handleiding te beschikken.


Een uitgebreid aanbod van taaloplossingen


Teweegbrengen. Dat is de letterlijke vertaling van Elycio, de bedrijfsnaam van onze moederorganisatie. Het is ook exact waar onze taaltrainingen op zijn gefocust: doelgericht een taal leren gebruiken om zakelijk tot de beste resultaten te komen. Een maatwerktraining die is afgestemd op uw organisatie, leerdoelen en mogelijkheden is altijd het uitgangspunt. Om deze reden bieden wij u een breed pakket aan taaltrainingen. Zo realiseren we de optimale afstemming. Of het nu gaat om een individuele taaltraining, incompany taaltraining, groepstaaltraining of taalassessment, in nauw overleg wordt voor u persoonlijk of uw organisatie een training op maat ontwikkeld.

Ook e-learning zodat u kunt leren wanneer het u uitkomt
Weinig agendaruimte voor vaste trainingsdagen? Dan kunt u ook gebruik maken van onze e-learningmodule, waarmee u via het internet uw taalvaardigheid effectief kunt verbeteren. Ook bieden we blended-learning oplossingen, waarmee u profiteert van de optimale balans tussen zelfstandig online trainen en face-2-face sessies met uw trainer.

Informatiepakket aanvragenTESTIMONIAL


Ervaringen van onze deelnemers

Talen Twente, onderdeel van Elycio Talen, heeft een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,5

Het voordeel van de resultaatgerichte aanpak en persoonlijke begeleiding van Elycio Talen is dat ik het geleerde direct in de praktijk kan gebruiken. Dus al heel snel boekte ik meer succes bij mijn klanten!William van der Veen, Optelecom-NKF b.v.

Kiezen voor Talen Twente betekent kiezen voor bewezen kwaliteit


De kwaliteit van onze taaltrainingen is gebaseerd op drie pijlers. Wij werken uitsluitend met ervaren professionele trainers, we hanteren een erkende en bewezen methode die om resultaatgerichtheid draait en zijn een zeer servicegerichte organisatie. Dit is niet zomaar een claim. We zijn er trots op dat als bewijs van kwaliteit mogen verwijzen naar de onderstaande feiten, certificeringen en accreditaties:


  • Al ruim 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van professionele taaltrainingen voor ondernemingen en instellingen (sinds 1966);
  • Ons kwaliteitscertificaat ISO 9001 (sinds 1994), als bewijs dat de kwaliteit van onze processen en procedures stabiel en van hoog niveau is;
  • Ons CEDEO-klanttevredenheidscertificaat (sinds 1985), toont hoe goed onze service en dienstverlening door onze opdrachtgevers worden gewaardeerd;
  • Elycio Talen beschikt sinds 2013 over het Keurmerk Inburgeren van de stichting Blik op Werk. Mede dankzij een gemiddeld slagingspercentage van 93% behaalde Elycio bij het meest recente onderzoek (juni 2017) de maximale waardering van vier sterren.
 

Certificaten en Partnerships

Elycio Talen - ISO 9001

ISO 9001
Talen Twente is al sinds 1994 in het bezit van het kwaliteitscertificaat ISO 9001, als bewijs dat de kwaliteit van onze processen en procedures stabiel en van hoog niveau is

Elycio Talen - CEDEO Erkend

CEDEO-klanttevredenheidscertificaat
CEDEO toont hoe goed onze service en dienstverlening door onze opdrachtgevers worden gewaardeerd. Het nieuwste klanttevredenheids onderzoek laat zien dat maar liefst 95% van onze opdrachtgevers tevreden of zeer tevreden is over onze dienstverlening.

FME-CWM
Talen Twente is partner en preferred supplier van FME-CWM. Dat betekent dat de leden een aantrekkelijke korting krijgen op onze toch al scherpe tarieven voor vrijwel alle trainingen en vertalingen (actietarieven uitgezonderd).

Elycio Talen - Keurmerk inburgeren

Keurmerk Inburgeren
Sinds 2007 zijn we voor ons inburgeringsprogramma in het bezit van het Keurmerk Inburgeren.

Undutchables
Talen Twente is partner van Undutchables; The Recruitment Agency for Internationals.

Offerte, advies of extra informatie?


Neemt u voor een vrijblijvende offerte of advies op maat gerust contact op met een vestiging van Talen Twente bij u in de buurt:


  • Altijd snel een offerte op maat;
  • Gedegen advies van ervaren professionals;
  • Spoedig starten met uw taaltraining.

Heeft u behoefte aan extra informatie over de dienstverlening van Talen Twente en onze moederorganisatie Elycio Talen? Vraagt u dan hieronder gerust one bedrijfsbrochure aan!


VESTIGINGENBROCHURE