Efficiënt uw taalkennis vergroten met maatwerk workshops bij Talen Twente

Workshops van Talen Twente


Met de taal en cultuurworkshops van Talen Twente kunt u in korte tijd en tegen geringe kosten nieuwe kennis opdoen en taalvaardigheden ontwikkelen. U kunt zich het gehele jaar door inschrijven voor een workshop naar keuze, deze start zodra er voldoende inschrijvingen zijn. De workshops omvatten één specifiek thema of toepassingsgebied van taal en/of zakelijke cultuur. Binnen één of twee dagen beschikt u over nieuwe inzichten en krijgt u volop tips die u direct in uw werksituatie toe kunt passen. Handig en doelgericht.

U kunt zich als individu inschrijven voor een workshop naar keuze of bijvoorbeeld met een aantal collega’s tegelijk. Voor de workshops geldt een minimum aantal deelnemers van vijf. Het maximum aantal deelnemers ligt, afhankelijk van de workshop, op 8 tot 10. In lengte variëren onze workshops van één tot twee dagen.

 

Navigeer naar het workshopaanbod

Via de button hieronder navigeert u naar ons workshopaanbod. Hier kunt u alle workshops bekijken.

Naar het workshop overzicht
 

U kunt onze workshops ook incompany afnemen

Talen Twente, onderdeel van Elycio Talen, biedt alle workshops ook aan als flexibele incompany workshops. U kiest dan zelf de plaats en tijd. Kies of de workshop bij u op locatie wordt gegeven, op een externe door u te kiezen locatie of op een van de zeven vestingen van Talen Twente en Elycio Talen.


Behoefte aan een heel specifieke taalworkshop?

Talen Twente ontwikkelt regelmatig workshops op maat voor bedrijven en overheden. Het programma wordt perfect afgestemd op het taalniveau van uw medewerkers en bijvoorbeeld de branche of sector waarin uw bedrijf werkzaam is.

Voorbeelden van mogelijke onderwerpen zijn:

– Nederlandse schrijfvaardigheid & spelling
– Frans voor verkooppersoneel
– Train de tolk
– Zakendoen in India
– Zakendoen in Iran
– Duits voor receptiemedewerkers in een hotel of ziekenhuis.
– SEO-gericht schrijven
– Legal English

Zo zijn er tal van mogelijkheden voor workshops met uiteenlopende onderwerpen voor uiteenlopende doelgroepen.

Heeft u specifieke wensen wat betreft de inhoud van een workshop? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via het telefoonnummer (0)78 644 97 60 of via marketing@elyciotalen.nl.

 

Workshop aanbod


Business English

Engels speelt een grote rol in het zakenleven. Deze workshop helpt u om op een zelfverzekerde manier gebruik te maken van de Engelse taal en besteedt aandacht aan uw techniek, uitspraak, relevante grammaticale aspecten, woordenschat en culturele verschillen.


Meer informatie & cursusdata

Succesvol Zakendoen in China

Om zakelijk effectief te kunnen zijn in China en met Chinezen is het belangrijk om hier vooraf over geïnformeerd te zijn. Deze interactieve workshop helpt u als ondernemer of als medewerker bij het vermijden van valkuilen in het werken met Chinezen in zowel China als Nederland.


Meer informatie & cursusdata

Wirtschaftsdeutsch (Zakelijk Duits)

Zakelijk succes op de Duitse markt is sterk afhankelijk van een goed begrip van de Duitse taal, cultuur, omgangsregels en lokale gebruiken. Door middel van deze workshop laten wij u zien hoe u uw Duitse kennis kunt gebruiken om uw zakelijk netwerk op te bouwen, te onderhouden en te verbeteren.


Meer informatie & cursusdata

Français Commercial (Zakelijk Frans)

In Frankrijk geldt: ‘Zaken doen, dat doe je in het Frans.’ Dit zorgt niet alleen in Frankrijk voor een gemis aan kansen voor ondernemers, maar ook in de groeiende economieën in Franstalig Afrika. Onze Français Commercial workshop richt zich er op de communicatie met uw Franstalige zakenrelaties te verbeteren.


Meer informatie & cursusdata

Professioneel Presenteren in het Engels

In een korte periode, met een workshop toegespitst op zakelijke situaties, kunt u bij ons de belangrijkste aspecten van het geven van een heldere, overtuigende presentatie oefenen, en het ook leren toepassen in uw professionele leven.


Meer informatie & cursusdata

The Dutch: a crash course on Dutch culture & communication

Our one-day workshop offers a comical crash course on Dutch culture & communication for English-speaking expats and internationals coming to work in the Netherlands. It will also highlight and delve into the differences as well as similarities between the Dutch and the English-speaking community.


Meer informatie & cursusdata