Workshop
Business English


DIRECT INSCHRIJVEN VOOR DEZE WORKSHOP

Engels is de belangrijkste taal in het internationale zakenleven. Ieder bedrijf met contacten over de grens zullen regelmatig in het Engels moeten communiceren met niet-Nederlandstalige contactpersonen. De workshop Business English helpt u om deze contacten op een zelfverzekerde manier in het Engels te woord te staan. Uw ervaren trainer besteedt veel aandacht aan gesprekstechniek, uitspraak, culturele verschillen, uw bedrijfsterminologie en grammaticale onderdelen.

Doordat de trainer veel situaties simuleert die u in uw dagelijkse werkzaamheden tegenkomt, ontwikkelt u efficiënt uw taalvaardigheid en is de workshop direct toepasbaar in de praktijk. U traint veel rollenspellen met de andere deelnemers en uw trainer reikt u de hele dag feedback en verbeteringen aan.


Voor wie is de workshop Business English?

De workshop Business English is geschikt voor iedereen die in het werk regelmatig te maken heeft met face-to-face-, telefonisch- of e-mail contacten in het Engels. De training kent een redelijk algemeen karakter en is derhalve voor nagenoeg iedereen van toegevoegde waarde, of u nu een beginner bent of wellicht een gevorderd spreker van de Engelse taal.


Onderwerpen

  • Wat zijn de belangrijkste aspecten van zakelijk corresponderen & telefoneren in het Engels?
  • Hoe weet u dat uw bericht duidelijk overkomt en dat u de juiste toon gebruikt?
  • Waar moet u op letten bij het formuleren van zinnen tijdens een Engelstalig zakelijk gesprek?
  • Hoe kunt u de meest juiste, schriftelijke reactie geven op de meest gepaste manier?
  • Wat zijn de do’s & don‘ts met betrekking tot communicatie met Engelstaligen?
  • Waar moet u op letten bij zakelijke klachtenafhandeling in het Engels?
  • Hoe gaat u om met zakelijke Engelstalig klantbezoek?

Cursusdata & locaties

U kunt zich het gehele jaar door inschrijven voor een workshop naar keuze, deze start zodra er voldoende inschrijvingen zijn.

Direct aanmelden voor deze workshop kan via onderstaand formulier. Ook kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer (0)78 644 97 60 of per e-mail: marketing@elyciotalen.nl.

Praktische informatie

Instapniveau:
Gewenst taalniveau is min. +/- B1 tot +/- B2 max volgens het Europees Referentiekader.

Voertaal in de workshop:
Engels

Investering:
Per deelnemer bedragen de kosten € 195,00 exclusief BTW, inclusief lunch.

Duur:
De ééndaagse workshop duurt van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Certificaat:
Na afloop van de workshop ontvangt u van Elycio Talen een certificaat als bewijs van deelname. Het sierlijke certificaat zal worden voorzien van zowel uw gegevens als de handtekeningen van uw trainer en directie van Elycio Talen.

Inschrijven voor de workshop Business English 

TESTIMONIAL


Ervaringen van onze cursisten

Talen Twente (Elycio Talen) heeft een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,4

“Mijn trainer liet me zelf ontdekken waaraan ik nog moet werken, waardoor de lesstof beter blijft hangen. Door de uitstekende begeleiding ben ik verder gekomen als schrijfster. En de informele sfeer maakt de lessen alleen maar beter.”Cedeo.nl