Professioneel Presenteren
in het Engels


DIRECT INSCHRIJVEN VOOR DEZE WORKSHOP

Workshop Professioneel Presenteren in het Engels

Veel professionals hebben al moeite met het verzorgen van een zakelijke presentatie in het Nederlands, laat staan wanneer dit in het Engels moet. Om deze reden heeft Talen Twente een tweedaagse workshop ontwikkeld waarmee u uw taal- en presentatievaardigheden in het Engels snel kunt aanscherpen en verder ontwikkelen. Leer interactief en boeiend in het Engels presenteren met alle tips, handvatten en aanwijzingen die u van onze professionele trainer ontvangt.

In de op zakelijke situaties toegespitste workshop leert u de belangrijkste aspecten van het geven van een heldere en overtuigende presentatie en oefent u de technieken zodat u ze vlekkeloos kunt toepassen in uw leven als professional. Deze workshop wordt gegeven door een hooggespecialiseerde trainer die naast native speaker van het Engels ook een specialist is in het trainen van zakenmensen bij het geven van zakelijke presentaties.


Voor wie?

Medewerkers en managers waarvan regelmatig verwacht wordt dat zij in het Engels een zakelijke presentatie geven op een overtuigende en zelfverzekerde manier.


Onderwerpen

  • Op welke manieren kunt u zich het beste voorbereiden op de presentatie?
  • Hoe zorgt u ervoor dat u een overtuigende presentatie geeft in uw tweede (of derde) taal?
  • Hoe informeert u uw deelnemers op een boeiende, effectieve wijze?
  • Wat kunt u doen om helder en zelfverzekerd over te komen in het Engels?
  • Het identificeren van gewoontes & valkuilen in uw taalgebruik
  • Omgang met onverwachte en/of moeilijke vragen in het Engels
  • Het opfrissen van sociale en zakelijke woordenschat
  • Rekening houden met de zakelijke cultuur en humor
  • Aandacht voor stijl & toon

Cursusdata & locaties

U kunt zich het hele jaar door inschrijven voor een workshop naar keuze, deze start zodra er voldoende inschrijvingen zijn.

Meld u nu aan voor deze unieke workshop via onderstaand formulier. Ook kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer (0)78 644 97 60 of per e-mail: marketing@elyciotalen.nl.

Praktische informatie

Instapniveau:
Minimum B1+ taalniveau, dit betekent dat er een intermediate niveau Engels wordt verwacht van de deelnemers aan deze workshop. Bekijk hier de omschrijvingen van de taalniveaus.

Voertaal in de workshop:
Engels

Investering:
De kosten bedragen Euro 450,- exclusief BTW per deelnemer. Dit is inclusief het lesmaterieel en lunch.

Duur:
De workshop duurt 2 dagen met lestijden vanaf 10.00 tot 16.30 uur op beide dagen.

Certificaat:
Na afloop van de workshop ontvangt u van Elycio Talen een certificaat als bewijs van deelname. Het sierlijke certificaat zal worden voorzien van zowel uw gegevens als de handtekeningen van uw trainer en directie van Elycio Talen.

Inschrijven voor de workshop
Professioneel presenteren in het Engels 

TESTIMONIAL


Ervaringen van onze cursisten

Talen Twente (Elycio Talen) heeft een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,4

“Mijn trainer liet me zelf ontdekken waaraan ik nog moet werken, waardoor de lesstof beter blijft hangen. Door de uitstekende begeleiding ben ik verder gekomen als schrijfster. En de informele sfeer maakt de lessen alleen maar beter.”Cedeo.nl