Workshop
Succesvol zakendoen in China


DIRECT INSCHRIJVEN VOOR DEZE WORKSHOP

De Chinese economie behoort tot de tien meest belangrijke exportmarkten van Nederland. Nederlandse bedrijven leverden in 2016 voor 45 miljard euro aan goederen en diensten aan Chinese organisaties. China kent een totaal andere cultuur en daarbij behorende gebruiken. Om zakelijk succesvol te kunnen zijn in China is het zeer belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de basisbeginselen.

Met deze workshop vermijdt u valkuilen in het werken met Chinezen, of dit nu in China of in Nederland is. Iedere deelnemer krijgt uitgebreid de gelegenheid om specifieke bedrijfsscenario’s en zaken uit de praktijk voor te leggen. Samen met onze trainer komt u tot nieuwe inzichten en oplossingen. U zult gedurende deze workshop actief worden betrokken in de diverse praktijkgerichte onderdelen.


Voor wie?

Iedereen die vanuit zijn/haar functie of vanwege ontwikkelingen binnen het bedrijf meer wil weten over de Chinese zakelijk cultuur en de vele aspecten van interculturele samenwerking.


Onderwerpen

  • Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen de Chinese en Nederlandse cultuur?
  • Hoe gaat u daarmee om in een zakelijke omgeving?
  • Communicatie als kern van interculturele samenwerking
  • Hiërarchie, vertrouwen, gezicht en guanxi: wat betekenen deze begrippen in de Chinese context?
  • De maaltijd als belangrijk onderdeel van de zakenrelatie

Cursusdata & locaties

U kunt zich het hele jaar door inschrijven voor een workshop naar keuze, deze start zodra er voldoende inschrijvingen zijn.

Direct aanmelden als deelnemer voor deze unieke workshop kan via onderstaand formulier. Ook kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer (0)78 644 97 60 of per e-mail: marketing@elyciotalen.nl.

Praktische informatie

Instapniveau:
Geen instapniveau nodig.

Voertaal in de workshop:
Nederlands

Investering:
Per deelnemer bedragen de kosten Euro 295,- exclusief BTW . Dit is inclusief het lesmaterieel en een Chinese lunch.

Duur:
De workshop duurt één dag en is van 10.00 tot 16.30 uur.

Certificaat:
Na afloop van de workshop ontvangt u van Elycio Talen een certificaat als bewijs van deelname. Het sierlijke certificaat zal worden voorzien van zowel uw gegevens als de handtekeningen van uw trainer en directie van Elycio Talen.

Inschrijven voor de workshop Succesvol zakendoen in China 

TESTIMONIAL


Ervaringen van onze cursisten

Elycio Talen heeft een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,5

“Mijn trainer liet me zelf ontdekken waaraan ik nog moet werken, waardoor de lesstof beter blijft hangen. Door de uitstekende begeleiding ben ik verder gekomen als schrijfster. En de informele sfeer maakt de lessen alleen maar beter.”Cedeo.nl