Incompany taaltraining die specifiek is afgestemd op uw organisatie

Waarom een incompany taaltraining van Talen Twente?

 • Uw bedrijfsterminologie en praktijk
 • Direct toepasbaar, maximaal rendement
 • Efficiënt, bewezen en praktijkgericht
 • Succesvoller zakendoen in het buitenland
 • Ervaren taaltrainers, native speakers
 • Intensief trainen in uw eigen vakjargon

DIRECT INSCHRIJVENONLINE CONTACTFORMULIER

CEDEO - Talen Twente

Informatiepakket aanvragenIncompany taaltrainingen op maat


Talen Twente verzorgt al sinds 1966 maatwerk taaltrainingen voor bedrijven en overheidsinstellingen. Onze incompany taaltrainingen zijn hier een exponent van. Of het nu gaat om een beginnerstraining ‘Duits voor secretaresses’ of een hooggespecialiseerde training als ‘Engels voor fiscaal juristen’, onze incompany taaltrainingen worden afgestemd op de behoefte van uw organisatie. Iedere deelnemer is verzekerd van persoonlijke aandacht van onze ervaren taaltrainers omdat wij werken met groepen van maximaal 8 personen. In nauw overleg met u wordt de training in ieder detail afgestemd alle wensen, behoeften en leerdoelen.

 • Maatwerk: leerplan volledig afgestemd op de wensen en doelen van uw organisatie
 • Efficiënte, bewezen en praktijkgerichte methode: direct resultaat
 • Kleine groepen van gelijk niveau: volop aandacht voor iedere deelnemer
 • Ervaren professionele taaltrainers, native speaker van de taal waarin u getraind wordt.

Incompany taaltraining in iedere taal
Talen Twente biedt incompany taaltrainingen in vrijwel iedere taal. Vanzelfsprekend behoort ook het Nederlands tot het aanbod. Denkt u bijvoorbeeld aan een training ‘Nederlands als tweede taal’ of een training ‘Schriftelijk Rapporteren’.

Bij een incompany taaltraining kunt u zelf kiezen waar de training plaatsvindt.
Zo kunnen wij de training bij u op locatie verzorgen, op een door u gekozen locatie buiten uw bedrijf of op een van onze zeven vestigingen door Nederland.


Kiezen voor Talen Twente is kiezen voor bewezen kwaliteit:


Certificering Talen Twente

Vestigingen


Amsterdam
Entrada 131-134
1114 AA Amsterdam
Tel.: 020 416 0788


Arnhem
IJsselburcht 3 (Gebouw Lorentz)
6825 BS Arnhem
Tel.: 026 361 2843


Eindhoven
Verschillende locaties
Eindhoven
Tel.: 040-720960


Talen Twente
Rigtersbleek Zandvoort 10 – 1.33
7521 BE Enschede
Tel.: 053 431 7842


Papendrecht
Poldermolen 4
3352 TH Papendrecht
Tel.: 078 644 9770


Rijswijk
De Bruyn Kopsstraat 15G
2288 EC Rijswijk
Tel.: 070 399 2471


Zeist
Laan van Vollenhove 3273
3706 AS Zeist
Tel.: 030 267 7700


Zwijndrecht
Scheepmakerij 230
3331 MB Zwijndrecht
Tel.: 078 644 9770

Onze werkwijze bij een incompany taaltraining


De kern: een sterke focus op resultaat

De methode van Talen Twente helpt u uw leerdoelen te realiseren via een gestructureerde, bewezen en bovenal resultaatgerichte aanpak van de te leren taal. Wat u in de ochtend leert, kunt u in de middag direct in de praktijk toepassen. In alle gevallen wordt het trainingsprogramma nauwkeurig afgestemd op de wensen, behoeften en mogelijkheden.

Enter Your Text

1. Nauwkeurige analyse en intake

Tijdens de uitgebreide intake inventariseren wij samen met u tot in ieder detail de zakelijke situaties waarin de te trainen taal wordt ingezet, analyseren wij de hiervoor benodigde vaardigheden en stellen wij de verdere leerdoelen met u samen. Alle deelnemers worden individueel mondeling en schriftelijk getest op hun parate kennis.

Offerte aanvragen

2. Een leerplan op maat voor alle deelnemers

Gebaseerd op de testresultaten worden de deelnemers ingedeeld in groepen van vergelijkbaar niveau. De trainer in kwestie stelt vervolgens een leerplan op maat op. Dit document beschrijft alle gestelde doelen en geeft aan hoe de doelen effectief zullen worden gerealiseerd. Verder worden het programma, alle opdrachten en zelfs het voorbeeldmateriaal nauwkeurig afgestemd op de situatie van uw organisatie en de werkpraktijk van de deelnemers.

Offerte aanvragen

3. Actieve participatie is de sleutel naar succes

Alle trainingen vinden plaats in kleine groepen. In de trainingsopbouw wordt ruim tijd ingepland voor directe kennisoverdracht, maar ook vooral voor werkvormen als rollenspellen en groepsdiscussies. Deze werkvormen vragen voortdurende actieve participatie van de deelnemers en zo wordt het zelfvertrouwen in de toepassing van de taal in kwestie bevordert. Tijdens de trainingen wordt vrijwel uitzonderlijk gesproken in de te leren taal.

Offerte aanvragen

4. Aanvullende modules professionele vaardigheden

Indien gewenst kunnen de maatwerktrainingen ook worden uitgebreid met extra modules voor het versterken van professionele individuele vaardigheden. Hierbij kunt u denken aan ‘Professional Presentation Skills’ of 'Métodos de negociación'.

Offerte aanvragen

5. Examen en evaluatie

Onze incompany trainingen kunnen desgewenst worden afgesloten met een examen op maat. Sowieso ontvangt elke deelnemer aan het einde van de trainingen een afsluitende rapportage. Hierin worden de door de deelnemers behaalde resultaten nauwkeurig beschreven en is vastgelegd in hoeverre de gestelde leerdoelen zijn gerealiseerd.

Offerte aanvragen

6. U traint wanneer het u uitkomt

Bij Talen Twente bepaalt u zelf op welke dag en op welk tijdstip u traint. Op onze zeven vestigingen in Nederland bent u ook in de avonduren welkom.

Offerte aanvragen

7. Gebruik van internet of intranet

Onze trainingsmodules en oefeningen kunnen ook via het internet of bedrijfsintranet aan de deelnemers beschikbaar worden gesteld. Ook kunnen wij de programmatuur voor een incompany audiovisueel practicum aan u leveren. Wij bespreken graag de opties met u.

Offerte aanvragen

8. Tarieven

Wij willen onze kwaliteiten en capaciteiten graag inzetten voor het behalen van een optimaal resultaat voor u en uw medewerkers. Omdat we maatwerk bieden, maken wij graag een vrijblijvende aanbieding voor u op basis van een gedegen inventarisatie van uw wensen en behoeften. Neem hiervoor contact op met één van onze vestigingen.

Offerte aanvragen
 

Interesse? Wij plannen graag een afspraak met u in


Heeft u interesse in een incompany taaltraining, dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende afspraak. In dit gesprek inventariseert onze consultant uw behoeften. U ontvang vervolgens een voorstel op maat:


 • Afspraak bij u op locatie of bij ons;
 • Zeven vestigingen door heel Nederland;
 • Maak kennis met onze maatwerkoplossingen;
 • Bespreek uw wensen, eisen en behoeften;
 • U ontvangt een voorstel op maat!

Heeft u vragen of wilt u telefonisch een afspraak inplannen? Neemt u dan contact op met de voor u dichtstbijzijnde vestiging.


BROCHURE AANVRAGENBEL MIJ TERUG