Individuele zakelijke taaltraining in iedere gewenste taal, onder begeleiding van professionele taaltrainers

Waarom Talen Twente?

 • Individuele taaltraining in alle talen
 • ISO 9001 gecertificeerd & CEDEO erkend
 • Afgestemd op uw zakelijke werkpraktijk
 • Starten en trainen op elk gewenst moment
 • Onze taaltrainers zijn native speakers
 • Ook trainen in de avonduren

DIRECT INSCHRIJVENONLINE CONTACTFORMULIEREN
CEDEO-Talen Twente
 

Informatiepakket aanvragenOnze individuele zakelijke taaltrainingen


Om succesvol internationaal zaken te kunnen doen is het effectief kunnen communiceren in de taal van uw gesprekspartner van cruciaal belang. Elkaar goed kunnen verstaan en begrijpen gaat immers altijd vooraf aan resultaat. Met een individuele taaltraining van Talen Twente, toegesneden op uw wensen en mogelijkheden, bent u goed op weg naar meer internationaal succes.


Onze werkwijze

Individuele taaltraining in iedere taal
Al meer dan 50 jaar verzorgt Talen Twente individuele taaltrainingen in iedere taal. Of het nu gaat om een individuele taaltraining in het Engels of een minder courante taal, bij Talen Twente treft u altijd een aanbod op maat.

Resultaatgerichte persoonlijke aanpak in elke taal
Bij Talen Twente realiseert u leerdoelen op efficiënte wijze. Wat u in de ochtend leert, past u in de middag in de praktijk toe. Onze ervaren taaltrainers, native speakers van de beoogde taal, stemmen uw programma in alle facetten af op uw wensen, behoeften en mogelijkheden. Ons gestructureerde en resultaatgerichte programma omvat onder andere:
.

 • Een individueel leerplan op basis van uitgebreide analyse;
 • Intensieve begeleiding van uw persoonlijke trainer, altijd een native speaker;
 • Een persoonlijke, praktijkgerichte en rendabele aanpak;
 • Een uitgebreide evaluatie met rapport na uw training, met beschrijving in hoeverre de leerdoelen zijn gerealiseerd.
 • Flexibiliteit, training bij u op locatie of op één van onze zeven vestigingen.

Kiezen voor Talen Twente is kiezen voor bewezen kwaliteit:


Individuele taaltraining - Certificering

Vestigingen


Amsterdam
Entrada 131-134
1114 AA Amsterdam
Tel.: 020 416 0788


Arnhem
IJsselburcht 3 (Gebouw Lorentz)
6825 BS Arnhem
Tel.: 026 361 2843


Eindhoven
Verschillende locaties
Eindhoven
Tel.: 040-720960


Talen Twente
Rigtersbleek Zandvoort 10 – 1.33
7521 BE Enschede
Tel.: 053 431 7842


Papendrecht
Poldermolen 4
3352 TH Papendrecht
Tel.: 078 644 9770


Rijswijk
De Bruyn Kopsstraat 15G
2288 EC Rijswijk
Tel.: 070 399 2471


Zeist
Laan van Vollenhove 3273
3706 AS Zeist
Tel.: 030 267 7700


Zwijndrecht
Scheepmakerij 230
3331 MB Zwijndrecht
Tel.: 078 644 9770

Onze werkwijze bij een individuele taaltraining:


De kern: resultaat staat altijd centraal

De Elycio Talen methode realiseert uw leerdoelen via een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak. Het programma wordt altijd volledig afgestemd op uw individuele wensen, behoeften en mogelijkheden.

Enter Your Text

Uitgebreide analyse

Tijdens een uitgebreide intake inventariseren wij samen met u de (zakelijke) situaties waarin u de te trainen taal wilt gaan gebruiken, de hiervoor benodigde vaardigheden en uw verdere leerdoelen. Aan de hand van verschillende testen bepalen we uw startniveau.

Offerte aanvragen

Individueel leerplan

Op basis van de intake wordt voor u een individueel en didactisch verantwoord leerplan opgesteld dat nauwkeurig is afgestemd op uw specifieke situatie, uw doelen, wensen en mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Training op maat met uw persoonlijke trainer

Uw taalvaardigheid wordt opgebouwd in nauwe overeenstemming met uw persoonlijke professionele taaltrainer. Met deze intensieve, resultaatgerichte methode bent u in korte tijd in staat adequaat in de nieuwe taal te communiceren.

De trainer kiest werkvormen die aansluiten op uw wensen en mogelijkheden, zodat u op efficiënte en effectieve wijze uw vaardigheid in spreken, luisteren, lezen en schrijven kunt ontwikkelen. Het gebruikte studiemateriaal wordt zorgvuldig afgestemd op uw zakelijke situatie. Uiteraard is de gesproken taal tijdens de trainingen zoveel mogelijk de te leren taal.

Offerte aanvragen

Persoonlijk, praktijkgericht en rendabel

De individuele sessies met uw trainer kunnen worden aangevuld en afgewisseld met zelfstudie met behulp van audiovisuele hulpmiddelen en computerondersteunde oefenprogramma's. Studiemateriaal dat bijvoorbeeld afkomstig is uit uw eigen organisatie kan daarbij desgewenst eenvoudig worden geïntegreerd in e-learning modules. U kunt dan tijdens de training eenvoudig daarop teruggrijpen. Bovendien kunt u tussentijds gebruik maken van onze telecoaching-diensten: vragen over bijvoorbeeld specifieke vakterminologie kunt u per telefoon of e-mail voorleggen aan uw trainer (voor complete vertalingen kunt u overigens een beroep doen op ons vertaalbureau).

Voor het versterken van uw professionele communicatieve vaardigheden in de nieuwe taal kunnen desgewenst ook gespecialiseerde modules in de training worden opgenomen. U kunt hierbij denken aan modules voor 'Negotiating Skills' of 'Méthodes de présentation'.

Onze werkwijze garandeert een optimaal resultaat bij het effectief leren communiceren in elke taal, van Arabisch tot Zweeds. Ook Nederlands behoort tot het talenaanbod, zowel voor anderstaligen die (tijdelijk) in ons land verblijven als voor Nederlanders die hun eigen mondelinge of schriftelijke taalvaardigheid willen verbeteren.

Offerte aanvragen

Planning

De planning van de individuele taaltrainingen wordt in overleg met u afgestemd op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Van zeer intensieve trainingen de gehele dag gedurende één of meer weken, met één of twee trainers en zelfstudie in het practicum, tot trainingen die bestaan uit één of twee dagdelen per week, overdag of in de avonduren. Geheel volgens uw behoefte, maar altijd met de professionele Elycio Talen-kwaliteit.

Offerte aanvragen
 

Vrijblijvende intake individuele taaltraining


Heeft u interesse in een individuele training? Dan nodigen wij u graag uit voor een intakegesprek. In dit gesprek inventariseert de trainer met u de aspecten die van belang zijn voor het verzorgen van een ‘op maat gesneden’ training:


 • De hoeveelheid tijd die beschikbaar is;
 • De snelheid waarmee u de taal wilt leren;
 • Het doel waarvoor u de taal wilt leren;
 • De benodigde vaardigheden in professionele communicatie;
 • De voorkennis die u van de taal heeft.

Op basis van de gegevens die bij het intakegesprek worden verkregen – eventueel aangevuld met een schriftelijke test – bepaalt de trainer op welke wijze u uw leerdoelen op de meest effectieve wijze kunt realiseren.


BROCHURE AANVRAGENCONTACTFORMULIER