Objectief het taalniveau van sollicitanten of medewerkers vaststellen met een taalassessment van Talen Twente

Waarom een taalassessment bij Talen Twente?

  • Perfect voor werving en selectie
  • Maatwerk mogelijk in alle talen
  • Online taalassessments in 12 talen
  • Taalvaardigheid toetsen aan ERK-normen
  • Gestandaardiseerde taalassessments en maatwerkoplossingen
  • Inzicht in benodigde investeringen voor taaltrainingen

BEZOEK ONZE WEBSHOP!CONTACTFORMULIEREN
Taalassessments - Elycio Talen
 

Informatiepakket ontvangen?Erkende taalassessments voor iedere toepassing


Een solide kennis van de taal en cultuur van uw internationale zakenpartners is een belangrijke voorwaarde voor succes. Dat is precies waarom u er zeker van wil zijn dat u en uw medewerkers over de noodzakelijke kennis en vaardigheden beschikken. Waarschijnlijk wilt u vooraf ook weten wat de benodigde investeringen omvatten om tot het gewenste niveau te komen, waar de vaardigheden eventueel onvoldoende blijken te zijn. Talen Twente biedt een passend antwoord op al deze vraagstukken met professionele taalassessments, gestandaardiseerd of geheel op maat ontworpen.

Verderop op deze pagina vindt u een compleet overzicht van al onze oplossingen waarmee u de benodigde taalvaardigheid kunt inventariseren en de beschikbare kennis en kunde kunt toetsen.


▼ OVERZICHT ALLE TAALASSESSMENTS

Nu ook online taalassessments bestellen!


Het is nu ook mogelijk om online professionele Bright Online Language taalassessments bij ons te bestellen. De Bright Language Test is ’s werelds meest gebruikte taalassessment waarmee u uw taalvaardigheid in een taal naar keuze kunt toetsen aan de hand van erkende ERK normeringen.

Zo werkt het:
Nadat u uw taalassessment in onze webshop heeft besteld, mailen wij u direct uw persoonlijke inlogcodes per mail. Vervolgens bepaalt u zelf wanneer u of uw (beoogde) medewerker begint aan de taalassessment. Nadat de taalassessment is voltooid, ontvangt u per mail een overzicht met hierin een score.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze webshop: www.taalassessments.nl

Alle vestigingen

Amsterdam
Entrada 131-134
1114 AA Amsterdam
Tel.: 020 416 0788

Arnhem
IJsselburcht 3 (Gebouw Lorentz)
6825 BS Arnhem
Tel.: 026 361 2843

Eindhoven
Verschillende locaties
Eindhoven
Tel.: 040-720960

Papendrecht
Poldermolen 4
3352 TH Papendrecht
Tel.: 078 644 9770

Rijswijk
De Bruyn Kopsstraat 15G
2288 EC Rijswijk
Tel.: 070 399 2471

Zeist
Laan van Vollenhove 3273
3706 AS Zeist
Tel.: 030 267 7700

Zwijndrecht
Scheepmakerij 230
3331 MB Zwijndrecht
Tel.: 078 644 9770

Overzicht onze taalassessments

Bright Online Language Test

's Werelds meest gebruikte online taaltest. Met name geschikt voor het bepalen van de taalvaardigheid bij sollicitaties, overplaatsingen en beslissingen over benodigde taaltrainingen. De uitslag van de test kunnen wij vertalen naar een ERK-normering. De Bright Online Language Test kunt u ook online bestellen.

Bezoek onze webshop

BULATS (Business Language Testing Service)

Een volledig adaptieve test, specifiek ontworpen voor zakelijke toepassingen. Deelnemers krijgen een wereldwijd erkend certificaat van de Universiteit van Cambridge.

Meer over BULATS

TOA

Deze toets verifieert of een deelnemer over een vooraf bepaald niveau van taalvaardigheid beschikt (en is dus niet adaptief). Snel en eenvoudig. Neem contact op met een van onze vestigingen voor meer informatie.

Onze vestigingen

Rosetta Advantage

Rosetta Advantage is ons e-learningprogramma. De ingangstest van het e-learningpakket is los verkrijgbaar en vormt een goedkope oplossing om taalniveau vast te stellen.

Meer over e-learning

Maatwerktesten

Uiteraard kunnen we ook testen leveren, die specifiek op maat zijn gemaakt voor de wensen en behoeften van uw organisatie of branche. Zo kunnen we bijvoorbeeld de schrijfvaardigheid van een medewerker voor u toetsen.

Offerte aanvragen
 

Bedrijfsbrede taalaudit


Onze taalaudit geeft u antwoord op drie vragen:

1. Welk niveau van taalvaardigheid behoort bij welke functie? Wij bieden objectieve normen op basis van een gedegen inventarisatie, per functie of per afdeling;
2. Wat is de huidige situatie per medewerker? Daartoe hebben we verschillende toetsen om de bestaande kennisniveaus gedetailleerd te meten;
3. Wat is de meest effectieve en efficiënte manier om de taalvaardigheid van alle betrokken medewerkers op het benodigde niveau te brengen? En wat kost dat?

Voor meer informatie over de taalaudit bezoekt u deze pagina op onze website. Ook kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.