Talen Twente biedt individuele taaltrainingen op maat in iedere taal

Ons talenaanbod:

 • Van Arabisch tot Zweeds, letterlijk
 • Starten en trainen wanneer u wenst
 • Alle taaltrainers zijn native speakers
 • ISO 9001 gecertificeerd
 • Toegespitst op uw vakgebied
 • Cedeo beoordeling van 9,5

PLAN VRIJBLIJVEND EEN INTAKEGESPREK INONZE VESTIGINGEN

CEDEO-beoordeling taaltraining

Vraag uw informatiepakket aanOns talenaanbod


Individuen die hun talen spreken zijn beter in staat om internationale belangen te behartigen. Zij behalen dankzij deze vaardigheid betere resultaten. Met een individuele taaltraining van Talen Twente verbetert u praktijkgericht en snel uw taalbeheersing, ongeacht het taalgebied en ongeacht uw vakgebied.

Of het nu gaat om een individuele taaltraining in een veelvoorkomende taal of juist een minder courante taal, in ons brede aanbod van diensten vindt u altijd een passende oplossing voor uw situatie. Met de professionele taaltrainers van Talen Twente, native speakers van de te leren taal, verbetert u doeltreffend uw taalvaardigheid in iedere taal.


Interesse? Plan een vrijblijvende intake in!

Kiezen voor Talen Twente betekent kiezen voor kwaliteit

Ongeacht in welk taalgebied u meer zakelijk succes wilt boeken, Talen Twente garandeert een hoogwaardige taaltraining op basis van bewezen succesvolle methodes die aan de allerhoogste kwaliteitsnormen voldoen:


Ons talenaanbod - Taaltraining in iedere taal

Flexibiliteit: starten en trainen waar en wanneer u wilt


Bij Talen Twente traint u waar en wanneer het u uitkomt. Wij stemmen onze taaltrainingen naadloos af op uw agenda en leerdoelen. Omdat Talen Twente onderdeel van Elycio Talen is, heeft u de keuze uit zeven vestigingen in Nederland. Zo hebben wij vestigingen en locaties in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Enschede, Papendrecht, Rijswijk, Zeist en Zwijndrecht. Desgewenst kunnen onze trainers ook de training bij u op bedrijfslocatie verzorgen.

Populairste vijf talen


Andere courante talen

Braziliaans Portugees
Chinees
Deens
Fins
Nederlands
Noors
Pools
Portugees
Russisch
Zweeds


Onze vestigingen

Vrijblijvende intake individuele taaltraining


Heeft u interesse in een individuele training, dan nodigen wij u graag uit voor een intakegesprek. In dit gesprek inventariseert de trainer met u de aspecten die van belang zijn voor het verzorgen van een ‘op maat gesneden’ training:


 • De hoeveelheid tijd die beschikbaar is;
 • De snelheid waarmee u de taal wilt leren;
 • Het doel waarvoor u de taal wilt leren;
 • De benodigde vaardigheden in professionele communicatie;
 • De voorkennis die u van de taal heeft.

Op basis van de gegevens die bij het intakegesprek worden verkregen – eventueel aangevuld met een schriftelijke test – bepaalt de trainer op welke wijze u uw leerdoelen op de meest effectieve wijze kunt realiseren.


ONLINE INTAKE INPLANNENBROCHURE AANVRAGEN